Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To νέο Crossover της Chevrolet


Απο τον Ιούνιο θα ξεκινήσει η διάθεση του νέου crossover της Chevrolet στις ΗΠΑ, του Equinox. Ενα αυτοκίνητο που σύμφωνα με πληροφορίες μας, πολύ πιθανό να αντικαταστήσει το αποτυχημένο εμπορικά, Captiva στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Οι άνθρωποι της Αμερικανική εταιρείας δηλώνουν ιδιαίτερα υπερήφανοι, αφού κατάφεραν ο 2,4lt κινητήρας του αυτοκινήτου να καίει σχεδόν όσο ένας ατμοσφαιρικός 1,8lt!

Επίσημα (πιστοποίηση EPA) λοιπόν, η μέση κατανάλωση του νέου Chevrolet Equinox είναι στα 8,8 lt/100 km, η οποία είναι από τις μικρότερες τιμές στην κατηγορία του.
Ο κινητήρας του προσθιοκίνητου Equinox είναι 4κύλινδρος 2,4 lt (Ecotec) και αποδίδει 182 PS. Αργότερα θα υπάρξουν και τετρακίνητες εκδόσεις. Επιπλέον το αυτοκίνητο θα διατίθεται και με ένα ισχυρότερο V6 μοτέρ 3,0 lt με 264 PS, το οποίο θα καταναλώνει γύρω στα 13,5 lt/100 km.
protothema.gr / C+S


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...