Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο πακέτο εξοπλισμού για Saab 9-3


H ελληνική αντιπροσωπεία της Saab διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέo πακέτο εξοπλισμού με την κωδική ονομασία «Sport» το οποίο προστίθεται στις εκδόσεις Saab 9-3 Αero XWD, Sedan και Ηatch. Τα εν λόγω πακέτο εκτοξεύει την ιπποδύναμη του μοντέλου στους 240 ίππους από 210 (2,0 Aero).

Αναλυτικά το πακέτο περιλαμβάνει εργοστασιακή αναβάθμιση Hirsch από 210 σε 240 ίππους, πίσω αεροτομή, εμπρός μάσκες (πάνω-κάτω) τύπου κυψέλης και 18” δισκόφρενα.

Το πακέτο « Sport » θα διατίθεται στην τιμή των 2.300 ευρώ.

Με την αναβάθμιση πλέον το σουηδικό μοντέλο αποδίδει 240 ίππους με ροπή 350Nm. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 7,3 δευτερόλεπτα (1 δλ. λιγότερο) με τελική ταχύτητα τα 245 χλμ/ώρα (235 χλμ/ώρα πριν). Η μέση κατανάλωση ανέρχεται σε 9,7 λίτρα ανά 100 χλμ.

Όσον αφορά την έκδοση με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 7,5 δευτερόλεπτα (1,4 δλ. λιγότερο) με τελική ταχύτητα τα 240 χλμ/ώρα (225 χλμ/ώρα πριν). Η μέση κατανάλωση ανέρχεται σε 13,8 λίτρα ανά 100 χλμ.
autotriti.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...