Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

12.980€ θα χρειαστείτε...


...για να αγοράσετε το Nissan Micra CC , μια άριστη τιμή για ένα πολύ καλό καλοκαιρινό αυτοκίνητο!

Απολαυστικό το καλοκαίρι, αλλά πραγματικά σχεδιασμένο για κάθε εποχή, το Micra C+C είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της κατηγορίας που μπορεί να προσφέρει γοητεία Cabrio, ακόμη και στην Coupe διαμόρφωσή του. Κι’ αυτό χάρη στην μοναδική κρυστάλλινη οροφή C-View, χάρη στην οποία συνδυάζεται η άνεση και η ασφάλεια ενός συμβατικού Coupe, με την πρακτικότητα της ηλιοροφής.

Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες είναι -φυσιολογικά- περιορισμένος, αλλά δύο ανήλικα παιδιά θα χωρέσουν με ευκολία. Με την οροφή κλειστή, ο θάλαμος των επιβατών ίσως φαίνεται μικρός, αλλά είναι φωτεινός χάρη στην πανοραμική γυάλινη οροφή.

Για να την κρύψεις δεν έχεις παρά να πατήσεις τον ανάλογο διακόπτη, οπότε η τρίτη "πόρτα" ανασηκώνεται και τα δύο κομμάτια της οροφής εισχωρούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε μόλις 20 δευτερόλεπτα και με ακρίβεια αντίστοιχη της πολύ ακριβότερης Mercedes-Benz SLK.

Ο έξυπνος σχεδιασμός της οροφής εξασφαλίζει ένα "λογικό" χώρο αποσκευών, ακόμα και όταν αυτή είναι ανοιχτή, καθώς "κρύβεται" στο δάπεδο του αυτοκινήτου, που διαθέτει χαμηλό "κατώφλι" φόρτωσης με παράλληλη αύξηση του μήκους κατά επτά εκατοστά σε σχέση με το νέο Micra.

Με την οροφή ανοιχτή το Micra CC σίγουρα εντυπωσιάζει, και αποκλείεται να περάσεις από οπουδήποτε απαρατήρητος, αποσπώντας συγχρόνως επιτιμητικά σχόλια, ενώ το προφίλ του θυμίζει ένα κλασικό roadster, εξαιτίας του επίπεδου πίσω μέρους και της ελαφρά ανοδικής "γραμμής" των θυρών.

Πλέον η αγορά του Micra C+C γίνεται πιο εύκολη μετά από την προσφορά της Nissan που περιλαμβάνει έκπτωση άνω των 3.000 €, πέρα από την μείωση του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης. Έτσι οι τιμές του C+C διαμορφώνονται στα 12.980 € για την έκδοση Accenta και στα 13.650 € για την έκδοση Accenta Pack.
Nissan

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...