Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκτός το Ράλι Ακρόπολις για το 2010...


Ηταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο εθνικός μας αγώνας δεν θα συμπεριλαμβανόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι την επόμενη σεζόν, στο πλαίσιο του rotation ανά δύο χρόνια των αγώνων που εφαρμόζεται από φέτος.

Ωστόσο υπήρχε η ελπίδα να μπει ως αντικαταστάτης, ύστερα από την απόφαση του Μόντε Κάρλο να συνεχίσει και του χρόνου στο IRC (Intercontinental Rally Challenge), αλλά και την απώλεια των υποψήφιων ράλι της Ινδονησίας και της Ρωσίας.

Τελικά η εταιρία-promoter του πρωταθλήματος, ISC, αποφάσισε να βάλει το πρόγραμμα τους αγώνες της Μ. Βρετανίας, της Πορτογαλίας και της Φινλανδίας, αγνοώντας το Ακρόπολις και το Ράλι Σαρδηνίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Autosport.

Επίσης, η ISC κράτησε στο καλεντάρι την Βουλγαρία, το τρίτο νέο event που ήταν εξ αρχής προγραμματισμένο να μπει στο WRC, ωστόσο συμπεριέλαβε την Αργεντινή ως αναπληρωματικό αγώνα για παν ενδεχόμενο.

Τέλος, ο αριθμός των αγώνων αυξήθηκε από 12 σε 13, ύστερα από την επαναφορά και του Ράλι Καταλονίας.

Η λίστα αυτή αναμένεται να πάρει την έγκριση της FIA, καθώς πηγές εντός της Ομοσπονδίας ξεκαθαρίζουν ότι η διαμόρφωση του αγωνιστικού προγράμματος αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο του promoter.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος το Ράλι Ακρόπολις θα διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιουνίου, έχοντας ως νέα βάση το Λουτράκι.

Το προτεινόμενο καλεντάρι του WRC για το 2010:
1. Ράλι Σουηδίας
2. Ράλι Μεξικού
3. Ράλι Πορτογαλίας
4. Ράλι Ιορδανίας
5. Ράλι Τουρκίας
6. Ράλι Νέας Ζηλανδίας
7. Ράλι Βουλγαρίας
8. Ράλι Φινλανδίας
9. Ράλι Γερμανίας
10. Ράλι Ιαπωνίας
11. Ράλι Κορσικής
12. Ράλι Καταλονίας
13. Ράλι Μ. Βρετανίας
autolist.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...