Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

F1: ΚΑΤΑΤΑΞΗ POLE POSITION ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ



O Κίμι Ράικονεν κάνοντας τρεις συνεχόμενους γύρους στην τελευταία του προσπάθεια παραλίγο να κάνει την έκπληξη με τη βελτιωμένη Ferrari και να πάρει την pole position στους στενούς δρόμους του Πριγκηπάτου. Όμως την ύστατη στιγμή ο Τζένσον Μπάτον κάνοντας τον καλύτερο του γύρο σε τρεις μέρες κατάφερε να πάρει την καλύτερη θέση απ’ την οποία μπορεί να εκκινήσει κανείς αγώνα ειδικά στο Μονακό.

Τα λάθη δεν έλειψαν με το Μάσα να χάνει τον έλεγχο στην πρώτη στροφή της «Πισίνας» καταστρέφοντας την μύτη της Ferrari.
Ακολούθησε ο Χάμιλτον που έχασε τον έλεγχο στη Μιραμπό: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκεφτόμουν, που είχα το μυαλό μου» έκανε την αυτοκριτική του ο Βρετανός.

Απογοήτευσαν με την επίδοσή τους Toyota και BMW με τον Τρούλι να διαμαρτύρεται ότι τον έκλεισε ο Αλόνσο.
Ο poleman Τζένσον Μπάτον ζήτησε συγνώμη από το Μπαρικέλο που του χάλασε τα γενέθλια παίρνοντας την 1η θέση ενώ ο Βραζιλιάνος υπερθεμάτισε λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι ο teammate του κατάφερε να σημειώσει τόσο γρήγορο χρόνο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια αν αύριο στην πρώτη στροφή ο Ράικονεν θα καταφέρει χρησιμοποιώντας το KERS να περάσει μπροστά από τις Brawn. Ο ίδιος σε ερώτησή μας είπε: «Δεν είναι καλή η 2η θέση γιατί γλιστρά πολύ το ακάθαρτο μέρος. Δύσκολα θα προλάβω να χρησιμοποιήσω το KERS. Θα προσπαθήσω πάντως και θα δούμε τι θα γίνει.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ:




Car+Speed

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...