Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΕΚΜΗΡΙΑ...


Ανυπόστατα είναι τα σενάρια περί της εφαρμογής μέτρου τεκμηρίων και δεν έχουν καμία σχέση με τη διασταύρωση των φορολογικών δηλώσεων και των περιουσιακών στοιχείων.

Στις προθέσεις του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου, είναι εφαρμογή ενός πλαισίου που θα «τσιμπήσει» όλους εκείνους που δηλώνουν προκλητικά χαμηλά εισοδήματα και διαβιούν πλουσιοπάροχα. Όπως ευλόγως είναι αντιληπτό αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες που δηλώνουν αναλογικά με τα πραγματικά εισοδήματά τους πολύ ελάχιστα ποσά στη φορολογική τους δήλωση, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πλήξει τους μισθωτούς, ακόμη και τους χαμηλόμισθους.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» το μέτρο που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση είναι ένας συνδυασμός τεκμηρίων χρήσης στο οποίο θα περιλαμβάνονται ΙΧ, κατοικία και σκάφη. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο άνω των 2.000 κ.εκ. θα πρέπει να τεκμηριώνει τη χρήση και συντήρησή του δηλώνοντας ελάχιστο ετήσιο εισόδημα ένα ποσό που υπολογίζεται στα €3.000, ομοίως για πρώτη κατοικία έως 200 τ.μ. το ίδιο ποσό, όπως και για σκάφος άνω των 7μέτρων (συνολικά €9.000).

Το μέτρο εάν και εφόσον τελικά εφαρμοστεί είναι απόλυτα εξορθολογισμένο, καθώς είναι αδύνατη η συντήρηση και η χρήση όλων αυτών των αγαθών από κάποιον που αποκρύπτει εισοδήματα από την εφορία, όπως οι κάποιες περιπτώσεις τραγουδιστών ή ιδιοκτητών νυκτερινών κέντρων που η δήλωσή τους δεν ξεπερνά τα €5.000-10.000 το χρόνο, ποσό που δεν φθάνει ούτε για... τις βενζίνες των πολυτελών αυτοκινήτων με τα οποία κυκλοφορούν.

Οι υποψήφιοι αγοραστές ΙΧ ανεξαρτήτου κατηγορίας, ακόμη και των αυτοκινήτων υψηλού κυβισμού δεν έχουν να φοβούνται κάτι, αρκεί βεβαίως στη φορολογική τους δήλωση να περιλαμβάνονται τα πραγματικά εισοδήματα. Σημειώνουμε, ότι η αγορά αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα λόγω της μείωση του Ειδικού Τέλους Ταξινόμησης που θα ισχύει έως τις 7 Αυγούστου.
wmotors.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...