Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Μπάρακ Ομπάμα θα ανακοινώσει μέτρα για τις εκπομπές ρύπων


Τη θεσμοθέτηση αυστηρών ορίων για τις εκπομπές ρύπων των οχημάτων, για πρώτη φορά, τα οποία θα ισχύσουν σε όλη την αμερικανική επικράτεια, αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα ο Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στο Λευκό Οίκο, στόχος είναι η περικοπή των ρύπων κατά 30%, έως το 2016, βάζοντας «ταβάνι» στην κατανάλωση καυσίμου τα 15 χιλιόμετρα για κάθε λίτρο.

Η εφαρμογή των παραπάνω κανόνων εκτιμάται ότι θα οδηγήσει στην εξοικονόμηση 1,8 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου έως το 2016 και ισοδυναμεί με την απόσυρση 177 εκατομμυρίων οχημάτων.

Το κόστος για κάθε αυτοκίνητο, προκειμένου να πληροί τις προϋποθέσεις, αναμένεται να αυξηθεί κατά τουλάχιστον 950 ευρώ. H αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος σημειώνει, πάντως, ότι οι οδηγοί θα κάνουν σύντομα απόσβεση αυτού του ποσού, καθώς θα καίνε λιγότερα καύσιμα.

Η οικονομική κρίση, η οποία οδήγησε τις αυτοκινητοβιομηχανίες να ζητήσουν τη βοήθεια του κράτους για να επιβιώσουν , έδωσε στον Αμερικανό πρόεδρο τα απραίτητα εφόδια, προκειμένου να πιέσει για την εφαρμογή πολιτικών φιλικότερων
auto-news.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...