Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FIAT ECO BONUS έως €6.000

 
FIAT ECO BONUS έως €6.000

Η FIAT με το νέο ECO BONUS για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο 500e δημιουργεί όφελος για τον καταναλωτή αξίας €6.000 για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima και €4.800 για τις υπόλοιπες εξοπλιστικές εκδόσεις. Με αυτόν τον τρόπο το ηλεκτρικό FIAT 500e γίνεται οικονομικότερο στην αγορά του. Επιπλέον υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μοντέλα. 
Επίσης ισχύει επίσης χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ειδικούς όρους, με ελάχιστη προκαταβολή 25%, ονομαστικό επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις. Η αποπληρωμή της 1ης δόσης θα ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2025 και μέχρι τότε η FIAT αναλαμβάνει το κόστος των τόκων του πιστούμενου κεφαλαίου, παρέχοντας άτοκη περίοδο χάριτος. 
Fiat 500e

Επισημαίνεται πως σε συνδυασμό με το ECO BONUS ισχύει τόσο η 5ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη που συνοδεύει όλα τα FIAT όσο και η 8ετής κάλυψη της μπαταρίας. 
Με τρεις επιλογές αμαξώματος -την κλασική Hatchback, την πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα και τη μοναδική Cabrio- το 500e κινείται από κινητήρα 118 PS και τροφοδοτείται από μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητά της έχει αυτονομία έως 320 km σε μικτή χρήση, ενώ η ταχυφόρτιση από το 0-80% διαρκεί μόνο 35 λεπτά και μόλις 5 λεπτά αρκούν για ακτίνα δράσης 50 km. 
 Το «παρών» δίνει επίσης η ψηφιακή τεχνολογία μέσω του εξελιγμένου infotainment και των UConnect services, στοιχεία που βάζουν το δικό τους λιθαράκι για καθημερινότητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με ελεύθερη κίνηση στο Δακτύλιο. 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...