Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοκόλλητα σε πινακίδες και φανάρια...


Μόδα έχει γίνει πλέον στη Θεσσαλονίκη, να κολλούν νεαροί αυτοκόλλητα των ομάδων που υποστηρίζουν, σε πινακίδες όπως σήματα τροχαίας, πινακίδες των δήμων, σε στύλους και φωτεινούς σηματοδότες. Το γεγονός το τελευταίο διάστημα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού προκαλεί ακόμα και τροχαία ατυχήματα, ενώ αρχίζει και εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα.

Το φαινόμενο της “μόδας” αυτής, διαπιστώνεται από κάποια STOP ή απαγορεύσεις, οι οποίες από τα πολλά αυτοκόλλητα δεν φαίνονται, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ατυχήματα. Τα αυτοκόλλητα γίνονται όλο και πιο πολλά συνήθως ενόψει ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά αυτή τη περίοδο ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουνίου, στις πινακίδες υπάρχουν πολλά κομματικά αυτοκόλλητα...

Σύμφωνα με τη δήλωση του αντιδημάρχου της Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Καζαντζίδης, στο ΑΠΕ, η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια. Καθημερινά υπάρχουν συνεργεία καθαρισμού των πινακίδων από τα αυτοκόλλητα αλλά την επόμενη μέρα, τα αυτοκόλλητα είναι πάλι παντού. Πολλές φορές το φανάρι δεν φαίνεται αν είναι κόκκινο ή πράσινο με αποτέλεσμα να γίνονται τροχαία ατυχήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο η κατάσταση είναι δυσφημιστική για τη χώρα αφού ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες , υπάρχουν πολλοί τουρίστες και δεν μπορούν να ενημερωθούν από τις πινακίδες, αφού είναι γεμάτες από τα αυτοκόλλητα. Ο κ. Καζαντζίδης αναφέρει πως είναι θέμα παιδείας αυτή η καινούργια μόδα, ενώ το κόστος του καθαρισμού των αυτοκόλλητων είναι μεγάλο αφού είναι σε καθημερινή βάση και πολλές φορές επειδή φθείρονται οι πινακίδες, οι αρχές είναι υποχρεωμένες να τις αντικαταστήσουν. .

Ενώ ένα άλλο θέμα που προκύπτει σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας είναι η μη τιμωρία των πολιτών, αφενός δεν μπορούν να τους εντοπίσουν και αφετέρου οι σύλλογοι, τα κόμματα και οι διαφημιστές αποποιούνται την ευθύνη λέγοντας πως ευθύνονται οι πολίτες για αυτή την κατάσταση. Έτσι το 99% μένει ατιμώρητο, ενώ η καταστροφή πινακίδων προβλέπει από τον νόμο την ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Σύμφωνα με τους οπαδούς τα αυτοκόλλητα οριοθετούν την περιοχή των φιλάθλων και θέλουν να το γνωστοποιήσουν και στους αντιπάλους.
autolist.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...