Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Dacia Stepway..για εξορμήσεις σε χωμάτινες διαδρομές...

...με συμβιβασμούς
Σημειώνοντας 60.000 πωλήσεις σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, το Sandero αναδεικνύεται στο σημαντικότερο "κεφάλαιο" στη σύγχρονη ιστορία της Dacia.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η προσπάθεια της ρουμανικής φίρμας να ενισχύσει τη "φτωχή" γκάμα του αυτοκινήτου με μια νέα -για τα ευρωπαϊκά δεδομένα- έκδοση.

Ο λόγος για το Sandero Stepway, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούσε "υπό τη σκέπη" της Renault στις αγορές της Νότιας Αμερικής.

Το Stepway πραγματοποίησε την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου στη Βαρκελώνη, εισάγοντας τη φίρμα σε μια άγνωστη για αυτήν κατηγορία.

Η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος και οι σχεδιαστικά τροποποιημένοι προφυλακτήρες δηλώνουν εξαρχής τον on/off χαρακτήρα του αυτοκινήτου, δημιουργώντας ταυτόχρονα προσδοκίες για τις εκτός δρόμου δυνατότητές του.

Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με ένα τυπικό crossover με κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, το οποίο προσφέρεται με έναν κινητήρα βενζίνης 1.600 κ.εκ. με 90 ίππους ή με έναν πετρελαιοκινητήρα 70 ίππων.

Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του αμαξώματος -το μήκος μόλις που ξεπερνά τα 4 μέτρα- το εσωτερικό τμήμα έχει διατηρήσει την πενταθέσια διάταξή του, ενώ και ο χώρος των αποσκευών είναι επαρκής, καθώς ο όγκος του ξεκινά από τα 320 λίτρα.

Το ευρωπαϊκών προδιαγραφών Sandero Stepway δανείζεται περισσότερο από το 80% των τμημάτων της λατινοαμερικάνικης έκδοσης, αν και η παραγωγή του θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της φίρμας στη Ρουμανία.

Το νέο Dacia θα διατεθεί στις ευρωπαϊκές αγορές το Σεπτέμβριο του 2009, αν και η διαδικασία των προ-παραγγελιών θα ξεκινήσει από τον Ιούλιο.
in.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...