Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

MITSUBISHI LANCER SEDAN 1800cc


Το Lancer Sedan άνοιξε νέους δρόμους στην σχεδιαστική προσέγγιση των μικρομεσαίων σεντάν. Το ιαπωνικό μοντέλο ξεχωρίζει για το επιθετικό ύφος του και είναι σαφώς πιο ελκυστικό εμφανισιακά σε σχέση με τους προγόνους του. Η Mitsubishi έχει φροντίσει η 9η γενιά του μοντέλου της να προφέρει κύρος για τον κάτοχό του, χάρη στις καλές εντυπώσεις που αφήνει με τις ξεκάθαρες γραμμές του.
Στο εσωτερικό οι αποχρώσεις αλουμινίου δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ σε όλες τις εκδόσεις του το τετράθυρο μοντέλο δείχνει φωτεινό και ευχάριστο. Από πλευράς ποιότητας, το φινίρισμα ικανοποιεί, έστω κι’ αν στο πάνω μέρος του ταμπλό τα σκληρά πλαστικά του Mitsubishi δεν θεωρούνται ιδανικά. Τα 400 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο πορτμπαγκάζ θεωρούνται λίγα σε σχέση με ανταγωνισμό για το ιαπωνικό μοντέλο.
Το τετράθυρο Lancer προσφέρεται και με κινητήρα 1,8 λίτρου, που παράγει 143 ίππους στις 6.000 σ.α.λ και συνδυάζεται με πεντάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ έχει μέγιστη ταχύτητα του αγγίζει τα 204 χ.α.ω. Τα 9,8 δευτερόλεπτα είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί το τεστ των επιτάχυνσης των 0-100 χ.α.ω, ενώ η κατανάλωση βενζίνης ανέρχεται σε 7,7 λίτρα ανά 100 χλμ. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι 183 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.
Στον δρόμο το Lancer -Sports Sedan κερδίζει τον οδηγό με την αξιόπιστη οδική συμπεριφορά και την άνεση στην ποιότητα κύλισης. Έχοντας στάνταρ το ESP στις εκδόσεις του 1,8 λίτρου, ακόμα κι’ αν κάποιος το πιέσει πολύ διορθώνονται αυτόματα οι όποιες ατέλειες. Γενικά πρόκειται για ένα καλά «στημένο» οικογενειακό μοντέλο με προοδευτικές αντιδράσεις και χωρίς να ξαφνιάζει δυσάρεστα.
Η κοστολόγηση του Lancer Sedan ξεκινάει από τα 18.924 στην έκδοση 1.8 Invite, η οποία εκτός του ESP, διαθέτει ABS, 7 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες και θερμαινόμενους, Clima, ηχοσύστημα με MP3, υπολογιστή ταξιδίου και σταθεροποιητή ταχύτητας.
autotriti.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...