Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CHEVROLET CRUZE 1800cc


Η «οικογένεια» των τετράθυρων μικρομεσαίων απέκτησε εσχάτως ένα νέο, πολύ φιλόδοξο μέλος, όπως είναι το Chevrolet Cruze, το οποίο ήρθε για να «σπάσει» τα… ταμεία στην ευρωπαϊκή αγορά, αφού σχεδιάστηκε για να αρέσει και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων της «Γηραιάς Ηπείου». Η Chevrolet δείχνει να κερδίζει το στοίχημα από πλευράς εμφάνισης χάρη στην μπροστινή μάσκα των δύο εισαγωγών αέρα με το μαύρο κυψελοειδές πλέγμα, τα επιβλητικά φωτιστικά σώματα, το τραπεζοειδές καπό, τα διακριτικά νεύρα στο πλάι και τις γωνίες στο πίσω μέρος.
Στην καμπίνα των επιβατών του τετράθυρου σεντάν η ατμόσφαιρα είναι φιλική και διαθέτει καλή ποιότητα υλικών. Ξεχωρίζει η διάταξη του «διπλού κόκπιτ» και η εικόνα της κεντρικής κονσόλας με τις ξεκάθαρες κάθετες γραμμές, όπως και οθόνη πληροφόρησης 7 ιντσών. Επίσης ικανοποιητικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο αποθηκευτικός χώρος των 450 λίτρων στο πορτμπαγκάζ.
O κινητήρας των 1.796 κ.εκ. του Cruze αποδίδει 141 ίππους στις 6.200 σ.α.λ. και συνδυάζεται με πεντάρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 200 χ.α.ω. Το σεντάν της Chevrolet χρειάζεται 10 δευτερόλεπα για τα 0-100 χ.α.ω., ενώ η μέση κατανάλωση βενζίνης ανέρχεται στα 6,8 λίτρα ανά 100 χλμ και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στα 159 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.
Στον δρόμο και σε ανοικτό πεδίο το ισχυρό Cruze προσφέρει μία αίσθηση σιγουριάς, ακόμα και με υψηλές ταχύτητες. Όπως και με το 1.600άρη μοτέρ, έτσι και με το 1.800άρη πλεονέκτημα του μοντέλου της Chevrolet αποτελεί το χαμηλό επίπεδο θορύβου. Στις στροφές οι κλίσεις είναι μικρές και έτσι ο οδηγός του Cruze δε θα διστάσει να κινηθεί σε σβέλτους ρυθμούς, ενώ η ανάρτηση δεν περιορίζει την άνεση των επιβατών.
Η βασική έκδοση LT του νέου Cruze 1.8 περιλαμβάνει ABS, ESP, 6 αερόσακους, Clima, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες, αισθητήρες στάθμευσης, ηχοσύστημα με MP3, ηλιοροφή, υπολογιστή ταξιδίου και σταθεροποιητή ταχύτητας και κοστολογείται με 16.990 ευρώ.
autotriti.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...