Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νέα MiTo "Quadrifoglio Verde"

Η νέα MiTo ‘Quadrifoglio Verde' είναι η δυναμική ψυχή του μικρού μοντέλου της Alfa Romeo. Απευθύνεται στους Ευρωπαίους αγοραστές που είναι ευαίσθητοι στο Ιταλικό στιλ και στην τεχνολογική υπεροχή και που απαιτούν την κορυφαία οδηγική ικανοποίηση με την μέγιστη ασφάλεια.

Εξωτερικό
Η MiTo "Quadrifoglio Verde" χαρακτηρίζεται από το σπορ πίσω σπόιλερ, τον σπορτίφ προφυλακτήρα και τα φέρινγκ στους καθρέφτες, την εμπρός γρίλια, τις χειρολαβές των θυρών, τα πλαίσια στα φώτα εμπρός και πίσω, τις ζάντες αλουμινίου 17". Το νέο ματ χρώμα Magnesio Grey δημιουργήθηκε...
αποκλειστικά για την MiTo Quadrifoglio Verde, για να τονίσει την επιθετική εμφάνιση αυτού του πραγματικά σπορ αυτοκινήτου και φυσικά με το λογότυπο "Quadrifoglio Verde" να ξεχωρίζει κάτω από το πλευρικό φλας.

Εσωτερικό
Το μαύρο εσωτερικό σέβεται την εξωτερική εμφάνιση, προσφέροντας μία σειρά αλλαγών που υπογραμμίζουν το σπορ και δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Κορυφαίες στιγμές του είναι το δερμάτινο τιμόνι με τις λευκές ραφές, ο νέος πίνακας οργάνων με το λογότυπο QV, το ταμπλό Competizione με φινίρισμα "carbon look" και νέα ειδικά χαλάκια. Το ίδιο δέρμα επίσης βρίσκεται στον επιλογέα και στο χειρόφρενο.

Κινητήρας και μετάδοση
Ο κινητήρας είναι η καρδιά και η δύναμη κάθε μοντέλου της Alfa Romeo. Και η νέα MiTo Quadrifoglio Verde δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, προσφέρει το νέας γενιάς Alfa 6τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη "TCT"σε συνδυασμό με τον 1.4 MultiAir Turbo των 170 HP (ο οποίος κέρδισε τη διάκριση Best New Engine of the Year 2011) και σύστημα Start&Stop. Η ροπή είναι 230 Nm στις 2.500 σ.α.λ. (αυξάνεται σε 260 Nm στην επιλογή Sport).

Επιδόσεις
Το μικρό σπορ αυτοκίνητο έχει εξαιρετικές επιδόσεις: τελική ταχύτητα 219 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0 - 100 χλμ./ώρα σε μόλις 7,3 δευτερόλεπτα. Όλα αυτά με περιορισμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων, που είναι αντίστοιχα 5,4 λίτρα/100 χλμ. στον συνδυασμένο κύκλο δοκιμών και 124 g/km για το CO2

Η σημερινή γκάμα της MiTo προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Progression, Distinctive και Quadrifoglio Verde. Διατίθεται με μία ευρεία γκάμα κινητήρων, αποδοτικών, αξιόπιστων και φιλικών προς το περιβάλλον: τον 1.4 78 HP, το νέο 0.9 Turbo TwinAir 105 HP, τον 1.4 MultiAir 140HP, τον 1.4 MultiAir 170 HP με το κιβώτιο TCT και τον ντίζελ 1.3 JTDM-2 85 HP.

Quadrifoglio Verde: ένα σύμβολο της ιταλικής αγωνιστικής δραστηριότητας από το 1923

Η φιλοσοφία της Alfa Romeo που εκφράζεται με το σήμα Quadrifoglio Verde βασίζεται στη συνεχή επιδίωξη της τεχνολογικής τελειότητας που εφαρμόζεται στις αγωνιστικές δραστηριότητες και στην ολοκληρωτική μεταφορά αυτής της τεχνολογίας στα μοντέλα παραγωγής.
Το σήμα με το τετράφυλλο τριφύλλι χρησιμοποιήθηκε σε μερικά από τα πιο γρήγορα μοντέλα της Alfa Romeo, όχι μόνο σε αυτοκίνητα που διακρίθηκαν στις αγωνιστικές πίστες, αλλά και σε πολλά ειδικά μοντέλα παραγωγής.
Το πρώτο αυτοκίνητο της Alfa Romeo που είχε το σήμα Quadrifoglio Verde ήταν η "RL" που με οδηγό τον Ugo Sivocci νίκησε στο 14ο Targa Florio το 1923. Από τότε όλες οι αγωνιστικές Alfa έφεραν το σήμα για καλή τύχη, εξασφαλίζοντας την παγκόσμια αναγνωρισιμότητά του. Από το 1960 άρχισε να εμφανίζεται και σε εκδόσεις επιδόσεων μοντέλων παραγωγής της Alfa Romeo.
Πιο πρόσφατα, το σήμα Quadrifoglio Verde εμφανίστηκε ξανά στη MiTo το 2008 και στη Giulietta το 2010, δύο μοντέλα που ακολουθούν τις καλύτερες παραδόσεις της Alfa Romeo, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς στην αποδοτικότητα, το σεβασμό προς το περιβάλλον και την ευκολία στην καθημερινή χρήση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...