Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H 1-3η θέση για την ομάδα της Repsol Honda στο Κατάρ, με το Μarquez στην 1η θέση και τον Pedrosa να τερματίζει στην 3η θέση

Ο αναβάτης της Repsol Honda RC213V Marc Marquez άνοιξε με νίκη την αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP στο Qatar, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον περσινό τίτλο του πρωταθλητή. Κατά τη διάρκεια του αγώνα 22 γύρων, που πραγματοποιήθηκε κάτω από το φως τον προβολέων της πίστας Losail στο Qatar, ο Marquez έδωσε σκληρή μάχη για τη νίκη με τον Valentino Rossi (Yamaha).

H νίκη αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία για το νεαρότερο πρωταθλητή του MotoGP καθώς ήταν η πρώτη φορά που ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα μετά από απουσία έξι εβδομάδων, εξαιτίας ατυχήματος, που είχε με το ξεκίνημα της περιόδου των δοκιμαστικών. Παρόλα αυτά ο Marquez έδειξε γι’ άλλη μία φορά το ταλέντο του και τις δυνατότητες του κερδίζοντας την pole position του 1ου νυχτερινού αγώνα της αγωνιστική χρονιάς.

O δεύτερος οδηγός της ομάδος Repsol Honda RC213V Dani Pedrosa τερμάτισε στην 3η θέση του αγώνα εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του στην συγκεκριμένη πίστα.

Οι αναβάτες της Repsol Honda Marc Marquez και Dani Pedrosa στον τερματισμό δήλωσαν:


Marc Marquez, Repsol Honda: 1ος
“Είμαι πολύ χαρούμενος με το σημερινό αποτέλεσμα. Οι 25 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα, καθώς επέστρεψα στους αγώνες μετά από μεγάλη περίοδο αποχής εξαιτίας τραυματισμού στο πόδι μου. Η μάχη που είχα με το Valentino καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ σκληρή, αλλά το απόλαυσα.”

Dani Pedrosa, Repsol Honda: 3ος
“Η Τρίτη θέση είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο θέσεις που κατακτήσαμε στο βάθρο των νικητών σε ένα τόσο δύσκολο αγώνα, είναι πολύ σημαντικές. Νομίζω ότι είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα. Κινηθήκαμε κοντά σε όλο τον αγώνα, και ήταν σημαντικό να μείνεις στην πίστα και να τερματίσεις με τόσα ατυχήματα που συνέβησαν στον αγώνα. Από εδώ και μπρος θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για βελτίωση και να προσπαθούμε να κατακτούμε την πρώτη θέση σε κάθε αγώνα.”


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...