Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραγωγή της 500.000ής μοτοσικλέτας BMW GS με κινητήρα boxer στο εργοστάσιο της BMW στο Βερολίνο

H 500.000ή μοτοσικλέτα BMW της σειράς GS με επίπεδο δικύλινδρο (boxer) κινητήρα, πέρασε από τη γραμμή παραγωγής: μία R 1200 GS. Από το 1969 κατασκευάζονται μοτοσικλέτες για την παγκόσμια αγορά στο Berlin-Spandau, ενώ από το 1980 η παραγωγή περιλαμβάνει και μοντέλα BMW Motorrad GS με κινητήρα boxer. Μοτοσικλέτες που εμπνέουν το πάθος για ταξίδια περιπέτειας και αποδράσεις στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.

Το φθινόπωρο του 1980, η BMW Motorrad παρουσίασε την R 80 G/S, μία μηχανή που συνδύαζε τις αρετές δύο πολύ ειδικών πεδίων εφαρμογής: Offroad και street χρήση. Μια μοτοσικλέτα που...
ξεκίνησε με κυβισμό 798cc και ισχύ 50 bhp έχει εξελιχθεί σε μία συναρπαστική high-tech ταξιδιωτική enduro με τη μορφή της R 1200 GS με 125 bhp και 1170 cc σε διάστημα τριών δεκαετιών.

Επιπλέον, προστέθηκαν προηγμένη τεχνολογία ανάρτησης και ηλεκτρονικά συστήματα όπως ABS, έλεγχος πρόσφυσης ή ημι-ενεργή ανάρτηση. Αυτή η συνεχιζόμενη και πάνω απ’ όλα σταθερή εξέλιξη των μοντέλων BMW GS με κινητήρα boxer είναι ο κύριος λόγος που έχουν αναδειχτεί σε παγκόσμια best-seller στην κατηγορία των ταξιδιωτικών enduro.

Ο Stephan Schaller, Πρόεδρος της BMW Motorrad δήλωσε: «Συνδυάζοντας δυνατότητες street, off-road και καθημερινής χρηστικότητας, η BMW Motorrad δημιούργησε ένα νέο είδος ταξιδιωτικής enduro με τη μορφή της R 80 G/S. Η GS με επίπεδο δικύλινδρο (boxer) κινητήρα, έγινε συνώνυμο αυτής της κατηγορίας. Τα εξαιρετικά ταλέντα των μοντέλων GS με κινητήρα boxer – δυναμική συμπεριφορά, ικανότητα offroad, άνεση και αντοχή– εξελίσσονται συνεχώς και μεταφέρονται με μεγάλη επιτυχία σε άλλες μοτοσικλέτες της BMW Motorrad.»

Ο Marc Sielemann, Επικεφαλής του Εργοστασίου της BMW Motorrad στο Βερολίνο δήλωσε:

«Είναι προνόμιο για το εργοστάσιό μας να συνεχίζουμε την επιτυχημένη ιστορία της θρυλικής flat-twin GS. Με τον προηγμένο υγρόψυκτο κινητήρα , ένα νέο στάδιο εξέλιξης επιτεύχθηκε πέρσι. Η παραγωγή μισού εκατομμυρίων μονάδων επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η boxer GS αντιπροσωπεύει ένα θεμελιώδη λίθο στην παραγωγή μοτοσικλετών μας περισσότερο από ποτέ.» 





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...