Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το BMW i στο Energy Efficiency Forum (EEF) 2014

Μονακό. Με θέμα ‘Ενεργειακή απόδοση και η συμβολή της στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, το Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco, η Johnson Controls και το The Climate Group πραγματοποίησαν το τέταρτο Ευρω-Μεσογειακό Forum Ενεργειακής Απόδοσης [Euro-Mediterranean Energy Efficiency Forum (EEF)].

Το Forum λανσαρίστηκε το 2009 από το Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco και την Johnson Controls, ενώ το 2010 προσχώρησε ο τρίτος εταίρος, The Climate Group. Το Ευρω-Μεσογειακό Forum αποτελεί συνέχεια του διάσημου Forum Ενεργειακής Απόδοσης Βορείου Αμερικής ...
(Energy Efficiency Forum North America), που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ από το 1990. Στη φετινή εκδήλωση του EEF στο Μονακό, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων από το χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας παρουσίασαν προτάσεις και ευκαιρίες για τη διασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος για το περιβάλλον και την οικονομία. Οι διοργανωτές προσκάλεσαν εκτελεστικά στελέχη του BMW i προκειμένου να μιλήσουν και να παρουσιάσουν τις μελλοντικές λύσεις μετακίνησης που προτείνει το BMW Group.

Ο Dr Julian Weber, Επικεφαλής των Innovation Projects E-Mobility του BMW Group, ανέλυσε τη φιλοσοφία του BMW i. Το BMW i συμβολίζει τα οχήματα και τις υπηρεσίες μετακίνησης του μέλλοντος, την εμπνευσμένη σχεδίαση και δίνει μία νέα διάσταση της έννοιας premium που καθορίζεται πλέον από τη βιωσιμότητα.

Παράλληλα με το Forum Ενεργειακής Απόδοσης, ο Olivier Dufieux, Aftersales Manager & Charging Infrastructure του BMW i, BMW Group France, παρουσίασε τα δύο πρώτα οχήματα παραγωγής του BMW i brand στη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή έκθεση ηλεκτρικής μετακίνησης, το EVER Monaco, που πραγματοποιείται ταυτόχρονα στο συνεδριακό κέντρο Grimaldi Forum Monaco. Από τις 25 έως τις 27 Μαρτίου 2014, ειδικοί σε θέματα οχημάτων φιλικών προς το περιβάλλον, ανανεώσιμης ενέργειας και βιώσιμων εξελίξεων συναντώνται για ανταλλαγή απόψεων.

Το BMW i στη 10η επέτειο του The Climate Group - επί μακρόν εταίρο του Ιδρύματος Prince Albert II of Monaco.

Το βράδυ της 25ης Μαρτίου, πάνω από 150 διεθνείς προσκεκλημένοι από το χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του αθλητισμού και της μουσικής είχαν προσκληθεί από το The Climate Group και το Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco για να παρακολουθήσουν ένα αποκλειστικό γκαλά στη διάσημη αίθουσα χορού Empire του Hôtel de Paris που σκοπό είχε τη συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού.

Η βραδιά ξεκίνησε με δεξίωση στο παλάτι και τους καλεσμένους να καταφτάνουν με οχήματα του στόλου BMW i3 που ήταν εντεταλμένος για το σκοπό αυτό. Η Αυτού Εξοχότης Πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ του Μονακό είχε την ευκαιρία να οδηγήσει μαζί με τον Dr Nicolas Peter, Επικεφαλής Πωλήσεων Ευρώπης για το BMW Group, το σπορ BMW i8 plug-in hybrid μέχρι το Hôtel de Paris: «Ενθουσιάστηκα που μου δόθηκε η δυνατότητα να καθίσω στο τιμόνι του BMW i8. Στο Μονακό, υποστηρίζουμε την οδήγηση οχημάτων χαμηλών ρύπων και ευελπιστώ να δούμε περισσότερα τέτοια αυτοκίνητα στους δρόμους μας» σχολίασε ο πρίγκιπας.

BMW i: λύσεις οραματικής μετακίνησης για ένα βιώσιμο μέλλον.

Με το BMW i, το BMW Group υλοποιεί ταχύτατα την εταιρική στρατηγική και κουλτούρα του. Ήδη από το 1973, το BMW Group ήταν η πρώτη εταιρία από το χώρο του αυτοκινήτου που διόρισε υπεύθυνο θεμάτων περιβάλλοντος. Από τότε, το Group έχει κατακτήσει πολυάριθμες διακρίσεις σε αναγνώριση της δέσμευσής του στη βιωσιμότητα. Το BMW i brand ενστερνίζεται μία ολιστική θεωρία: με ειδικά προσαρμοσμένες φιλοσοφίες οχημάτων, βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα προστιθέμενης αξίας και συμπληρωματικές υπηρεσίες μετακίνησης, το BMW i επαναπροσδιορίζει την έννοια της ατομικής μετακίνησης.

«Το BMW i είναι η επιτομή των αξιών του BMW Group: μακροπρόθεσμες προβλέψεις και υπεύθυνη δράση» δήλωσε ο Dr Julian Weber. «Γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο Forum Ενεργειακής Απόδοσης και στις παράλληλες εκδηλώσεις του Μονακό από τις 25 – 27 Μαρτίου. Τα ενθουσιώδη σχόλια που λαμβάνουμε εδώ επιβεβαιώνουν ότι με τα δύο premium οχήματά μας – το πλήρως ηλεκτρικό BMW i3 και το σπορ BMW i8 plug-in hybrid – έχουμε πιάσει τον παλμό της εποχής. Ταυτόχρονα, είναι ένα κίνητρο για να συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε και στο μέλλον με βιώσιμες και ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις μετακίνησης.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...