Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

4η Αθηναϊκή Έκθεση Κλασικών Οχημάτων

Σε 12 μέρες ξεκινάει η 4η Αθηναϊκή Εκθεση κλασικών οχημάτων στο Παλαιό Φάληρο στις εγκαταστάσεις του TAEKWONDO.
Αναμένονται να μαζευτούν πάνω από 100 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα τα οποία θα "κλέψουν" τις ματιές των χιλιάδων επισκεπτών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση SHOWME η οποία έχει ως κεντρικό θέμα τα EXTREME SPORTS και τα HOBBIES...
Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες στο Site: www.showme.com.gr
Τα κλασικά οχήματα θα παραταχθούν στον αύλειο χώρο του TAEKWONDO σε όμορφο πλακόστρωτο δάπεδο.
Για φέτος το κόστος της συμμετοχής έχει διαμορφωθεί στα 20 ευρώ μόνο για το κλασικό αυτοκίνητο και 15 ευρώ για την κλασική μοτοσυκλέτα. Όποιος φίλος επιθυμεί να πωλήσει το κλασικό του όχημα τότε παραλαμβάνει ενα ειδικό καρτελάκι και πληρώνει 40 ευρω.
Για τους φίλους επαγγελματίες που επιθυμούν να προβάλουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους διαμέσου του κλασικού οχήματος που θα φέρουν το κόστος της συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 100 ευρω μόνο.
(Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%)

Σε κάθε κλασικό όχημα αντιστοιχούν 2 εισητήρια ελεύθερης εισόδου και για τις 4 ημέρες (για δυο άτομα δηλαδή)
Όποιος φίλος επισκέπτης επιθυμεί να έρθει μπορεί να προμηθευτεί το εισητήριο του από το www.viva.gr με 6 ευρώ το μονοήμερο ή 15 ευρω το τετραήμερο.
Με το εισητήριο του ο επισκέπτης συμμετέχει δωρεάν στην κλήρωση ενός κλασικού αυτοκινήτου αξίας 3.000 ευρω.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε τηλεφωνικά.

Σας περιμένουμε

Καλή διασκέδαση.

Ρασιδάκης Μιχάλης
Συνδιοργανωτής έκθεσης.
6970 446565

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...