Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκκίνηση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα καρτ

Η Αθλητική Ένωση ΑΡΤΕΜΙΣ, επιλέχθηκε από την ΟΜΑΕ για την οργάνωση του πρώτου αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος καρτ. Σε στενή συνεργασία με την επιτροπή καρτ, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υψηλού επιπέδου προετοιμασία αλλά και τέλεση του αγώνα.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η ομοσπονδία μας έχει εξασφαλίσει την παρουσία...
2 Ιταλών στελεχών, επιπέδου CIK-FIA, αλυτάρχη και τεχνικό έφορο, ώστε να εξασφαλιστεί η κατά το δυνατόν καλύτερη διαχείριση και των τεσσάρων αγώνων του πρωταθλήματος KAI παράλληλα να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με στελέχη της χώρας μας ώστε να αναβαθμισθεί συνολικά το επίπεδο των διοργανώσεων.
Η ΑΡΤΕΜΙΣ, ως τεχνικό συνεργάτη επέλεξε την IRON TEAM, γνωστή από τις ποιοτικές διοργανώσεις του παρελθόντος (ROTAX και αγώνας Νοτιοανατολικής Ευρώπης) αξιοποιώντας την τεχνική υποδομή της.
O αγώνας θα τελεσθεί στην πίστα καρτ Αφιδνών (KARTODROMO) στις 6 Απριλίου.
Ο τεχνικός έλεγχος θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Απριλίου σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί με τον ειδικό κανονισμό.
Οι συμμετοχές πρέπει να δηλωθούν μέχρι την Κυριακή 30 Μαρτίου. Για τη διευκόλυνση των συμμετεχόντων, την ημέρα λήξης των συμμετοχών, η γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί στην πίστα από 12.00 - 17.00.
Η ΑΡΤΕΜΙΣ καλεί όλους όσους έχουν συνδέσει τη δραστηριότητα τους με το καρτ, αθλητές, γονείς, εισαγωγείς και επαγγελματίες που παρέχουν υπηρεσίες στους αγώνες, να υποστηρίξουν τη διοργάνωση μας, προκειμένου να αποκτήσει ξανά το καρτ το ειδικό βάρος που αξίζει σε μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα.

Πληροφορίες, τηλ: 6944368469 email: artemisautoclub@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...