Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ατύχημα με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Νέο τροχαίο με θύμα μια νεαρή αρσενική αρκούδα περίπου 1 – 1,5 ετών σημειώθηκε και πάλι στην Εγνατία οδό, 2,50 χλμ. μετά την σήραγγα του Ταξιάρχη στο ρεύμα προς Γρεβενά, από διερχόμενο όχημα τα ξημερώματα (4:45 – 5:00) του Σαββάτου 29 Μαρτίου 2014.

Ο πρώτος που ενημερώθηκε από την Τροχαία Γρεβενών και βρέθηκε στο σημείο ήταν η «ψυχή» της φιλοζωικής ...


οργάνωσης «Καλλιστώ», ο συνεργάτης τους για την περιοχή των Γρεβενών, Γιώργος Λαζάρου. Κατόπιν στο σημείο έσπευσαν και οι ομάδες άμεσης επέμβασης των φιλοζωικών οργανώσεων «Καλλιστώ» και «Αρκτούρος».

Το άτυχο ζώο, σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση εθελοντή κτηνιάτρου, είναι χτυπημένο στα μπροστινά άκρα με κακώσεις στο κεφάλι που αιμορραγούσαν χωρίς να χρήζουν ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς φαίνεται η σύγκρουση να μην ήταν σφοδρή.

Το νεαρό ζώο μεταφέρθηκε και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του «Αρκτούρου» στον Αετό Φλώρινας και αναμένεται να μεταφερθεί στην Κτηνιατρική Υπηρεσία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για περαιτέρω ενδελεχή εξέταση.

Στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την τοποθέτηση της υπερυψηλής περίφραξη καθώς έχει παραμείνει ένα μικρό κομμάτι και η οποία θα συμβάλει σημαντικά ώστε να μην υπάρξουν άλλα αντίστοιχα περιστατικά, ιδιαίτερα την περίοδο της Άνοιξης που περιστατικά τέτοιου είδους είναι πιο συχνά.

Πηγή: greveniotis.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...