Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

City's A.R.T. partners with HONDA

Το City's A.R.T., με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημο Εισαγωγέα-Διανομέα της HONDA στην Ελλάδα. Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. θα παραχωρήσει NC750D Integra και Forza 300 για την διεξαγωγή των σεμιναρίων.
Το πρόγραμμα σεμιναρίων City's Advance Riding Technics ή εν συντομία City's A.R.T, αναφέρεται σε αναβάτες ...
μοτοσυκλετών που κινούνται κυρίως στο αστικό κύκλο. Στόχος του προγράμματος είναι η μετάδοση των βασικών αρχών οδήγησης ενός δικύκλου και να επισημάνει και άμεσα να επανορθώσει τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες μοτοσυκλετών όταν κινούνται σε αστικές ταχύτητες. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του California Superbike School επιβλέπουν και διορθώνουν με το σωστό τρόπο τη τεχνική κατάρτιση του κάθε αναβάτη, επιβεβαιώνοντας έτσι την σωστή εφαρμογή της τεχνικής.

Το CIty's A.R.T. σχεδιάστηκε από τον cornering guru Keith Code, μετά από αίτηση του Υπουργείου Αμύνης για μείωση των ατυχημάτων των στρατιωτών και για λογαριασμό των Ειδικών Δυνάμεων των Η.Π.Α. Μετά από 8 χρόνια εφαρμογής στις ΗΠΑ το ποσοστό μείωσης των ατυχημάτων ξεπέρασε το 40% απόδειξη του άριστου σχεδιασμού και της σωστής ύλης.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει μεταφερθεί αυτούσιο στην Ελληνική αγορά, κατακτώντας με αυτό τον τρόπο, η χώρα μας να γίνει η δεύτερη χώρα στη Ευρώπη και η τρίτη παγκοσμίως όπου θα λειτουργήσει εμπορικά.
Για περισσότερες πληροφορίες στο:
www.cityart.gr ή www.facebook.com/CityAdvanceRidingTechnics

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...