Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξανά προβλήματα για Ferrari-Lotus

Με το… αριστερό ξεκίνησε η τρίτη και τελευταία περίοδο των χειμερινών τους δοκιμών
Στην τελική ευθεία έχει μπει η… προετοιμασία των ομάδων ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Formula 1 στα μέσα του Μαρτίου με το γκραν πρι στην πίστα της Αυστραλίας.

Ομάδες και πιλότοι προς το παρόν βρίσκονται στο Μπαχρέιν, όπου και πραγματοποιείται η τρίτη και τελευταία περίοδος των χειμερινών δοκιμών.

Ο Σέρχιο Πέρες είναι στην πρώτη θέση, έχοντας κάνει τον ταχύτερο χρόνο με την Force India.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Νίκο Ρόσμπεργκ με την Mercedes να...
διατηρεί την καλή απόδοσή της και σε αυτή την περίοδο των δοκιμών. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο ρούκι της McLaren, Κέβιν Μάγκνουσεν.

Ferrari και Lotus πέρασαν την περισσότερη ώρα στο γκαράζ με τον Κίμι Ραϊκόνεν να κάνει μόλις 12 γύρους. Η σκουντερία ακόμη δεν έχει ενημερώσει για το λόγο που ο Φινλανδός πιλότος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις πρωινές δοκιμές.
Όσον αφορά την Lotus ο Παστόρ Μαλδονάδο έκανε 31 γύρους, γράφοντας τον ένατο χρόνο με την ομάδα να κάνει αναβάθμιση στην E22.
Πρόβλημα με την Caterham που ακινητοποιήθηκε στην πίστα αντιμετώπισε ο Καμούι Κομπαγιάσι, ο οποίος έμεινε πολύ ώρα στο γκαράζ μέχρι οι μηχανικοί να επιδιορθώσουν τη ζημιά στο μονοθέσιο του.

Αναλυτικά η κατάταξη (προς το παρόν, οι δοκιμές συνεχίζονται):

1.Πέρες, Force India, 1m35.290s
2. Ρόσμπεργκ, Mercedes, +1.334
3. Μάγκνουσεν, McLaren, +2.535
4. Σούτιλ, Sauber, +2.602
5. Ρικιάρντο, Red Bull, +2.618
6. Μπότας, Williams, +3.617
7. Κβίατ, Toro Rosso, +3.952
8.ΡαΪκόνεν, Ferrari,+5.215
9. Μαλδονάδο, Lotus, +5.309
10. Τσίλτον, Marussia, +5.783
11. Κομπαγιάσι, Caterham, 8.770

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...