Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα Διεύθυνση Εμπορικού Τμήματος της LeasePlan Hellas

Η LeasePlan Hellas ανακοίνωσε τη νέα διεύθυνση της εμπορικής της ομάδας. Ο κος Χρήστος Παπαγιαννόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Εμπορικού Διευθυντή και ο κος Γιώργος Ξυνταράκης τη θέση του Business Unit Director SMΕ.

Με βασικό άξονα την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η LeasePlan Hellas επενδύει στους ανθρώπους της, ώστε να...
συνεχίσει να παρέχει προστιθέμενη αξία στους πελάτες της, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία και τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της LeasePlan το 2007, ανέλαβε τη θέση του Commercial Director της εταιρείας, προερχόμενος από τις θέσεις του New Business, Key Account & Strategic Accounts Manager. Επιπλέον, διαθέτει σημαντική εμπειρία στον χώρο των Πωλήσεων, έχοντας ασκήσει τα καθήκοντα του Sales Manager για λογαριασμό ηγετικών εταιρειών της αγοράς.

Ο κ. Γιώργος Ξυνταράκης ανέλαβε τη θέση του Business Unit Director SME, έχοντας ήδη διατελέσει στέλεχος στις θέσεις του New Business Manager & Sales Manager στη LeasePlan Hellas από το 2007. Στο παρελθόν, έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Fleet Sales Supervisor της Toyota διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Managing Director της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Η εποχή απαιτεί από όλους μας δυναμισμό και διαρκή προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτή την εξέλιξη, καθώς μέσα από την εταιρεία μας αναδεικνύονται τα στελέχη που θα την οδηγήσουν στο επόμενο βήμα. Είμαι βέβαιος ότι τόσο ο κ. Παπαγιαννόπουλος όσο και ο κ. Ξυνταράκης με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας και στην εδραίωσή της στην ελληνική αγορά.»

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan
Η LeasePlan είναι παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της διαχείρισης εταιρικού στόλου. Ιδρύθηκε το 1963, στην Ολλανδία και σήμερα έχει παρουσία σε 32 χώρες. Η LeasePlan διαχειρίζεται για λογαριασμό πελατών της, περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια αυτοκίνητα, σε χρονομίσθωση. Απασχολεί περίπου 6.296 άτομα προσωπικό.

Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τη LeasePlan Hellas
Η LeasePlan δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2003. Σήμερα, το σύνολο των οχημάτων σε χρονομίσθωση που διαχειρίζεται φθάνει τα 10.900, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.000 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Ελλάς αποτελείται από 72 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 81) στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών (Customer Satisfaction Survey).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...