Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΙΤΕ: Πολυτελές υποβρύχιο για ρομαντικές αποδράσεις ζευγαριών

Η περίφημη ταξιδιωτική φίρμα Mile-Low Club σκοπεύει να μεταφέρει τον έρωτα στα βάθη του νερού, κάπου 200 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Άλλο ένα θαύμα έρχεται λοιπόν από το ξακουστό «Mile-High Club», που έχει γίνει συνώνυμο της «πικάντικης» μεταφοράς ροκ σταρ αλλά και ζάμπλουτων ζευγαριών σε μήνα του μέλιτος, που θέλουν το κάτι παραπάνω στις περιπτύξεις τους: 62 χρόνια μετά την ίδρυσή του, δημιουργεί...
σήμερα το «Mile-Low Club», που φέρνει την πολυτελή συγκίνηση στο κρεβάτι στην καρδιά των ωκεανών!

Οι ταξιδιώτες λοιπόν που το «φυσάνε» έχουν τώρα τη δυνατότητα να νοικιάσουν ένα από τα μπόλικα και ειδικά τροποποιημένα για τους ερωτικούς σκοπούς υποβρύχια (με ψευδώνυμο «Lovers Deep»), που είναι δεμένα στην Καραϊβική, με το ποσό βέβαια για την ιδιαίτερη διασκέδαση να αγγίζει τα 215.000 ευρώ!

Ο απομονωμένος υποβρύχιος παράδεισος όμως, στα 200 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι εδώ για να κάνει την ερωτική απόδραση μοναδική, καθώς μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε στον πλανήτη ζητήσει ο πελάτης, είτε μιλάμε για κοραλλιογενή ύφαλο της Καραϊβικής είτε για βυθισμένο πολεμικό σκάφος στην Ερυθρά Θάλασσα.

Ελικόπτερα και ταχύπλοα σκάφη θα αναλάβουν τη μεταφορά σας στο υποβρύχιο, με το διακριτικό προσωπικό (καπετάνιος, σεφ και καμαρότος) να περιμένει για να σας χαρίσει λέει αξέχαστες προσωπικές στιγμές στα έγκατα του υγρού στοιχείου.

Στη διακριτική ευχέρεια του πελάτη είναι τόσο ο εσωτερικός διάκοσμος του υποβρυχίου(!) όσο και το ερωτικό μενού, που περιλαμβάνει ακόμα και πρωινό με σαμπάνια και στρείδια στο κρεβάτι, ώστε να εξασφαλιστεί το γεγονός ότι οι πελάτες θα είναι στην αρμόζουσα ερωτική διάθεση για να δικαιωθούν οι εγκαταστάσεις του Lovers Deep!

Η ερωτική μαγεία μεταφέρεται λοιπόν στα βάθη της θάλασσας, εκτός κι αν κάποιος είναι βέβαια κλειστοφοβικός, οπότε ούτε συζήτηση…






Πηγή: Newsbeast.gr




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...