Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Gas Gas TXT Pro 250 Racing «Καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς, 2014»

Η ισπανική ιστοσελίδα «Motos.net» απένειμε τον τίτλο της «Καλύτερης Dirt μοτοσυκλέτας της Χρονιάς» στη Gas Gas TXT Pro 250 Racing, μετά από δημοσκόπηση μοτοσυκλετιστών.

Salt, Girona, Φεβρουάριος 2014. Η κορυφαία Ισπανική ιστοσελίδα μοτοσυκλέτας “Motos.net”, διοργάνωσε για τέταρτη φορά τα βραβεία «Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς», που βασίζονται στις...
προτιμήσεις του κοινού ανάμεσα στις καλύτερες μοτοσυκλέτες της σεζόν. Για μία ακόμη φορά το βραβείο για την “Καλύτερη Trial Μοτοσυκλέτα 2014” κέρδισε η TXT Pro 250 Racing της Gas Gas Motos.

Περισσότεροι από 630.000 εγγεγραμμένοι χρήστες πήραν μέρος σε μία ανοικτή δημοσκόπηση μεταξύ Μαίου και Δεκεμβρίου 2013 και επέλεξαν τις καλύτερες μοτοσυκλέτες του 2014. Η Gas Gas TXT Pro 250 Racing, best seller Trial της βιομηχανίας μοτοσυκλετών, πήρε και τον τίτλο στην κατηγορία της.

Τα βραβεία δόθηκαν κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, και στην οποία ήταν παρόντες οι κύριοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας των δύο τροχών, μεταξύ των οποίων η Gas Gas έχει αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος κατασκευαστής Trial.

Για τη Gas Gas το βραβείο έχει πολύ μεγάλη αξία, καθώς αντικατοπτρίζει τη γνώμη των αναβατών. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως για τέταρτη συνεχή χρονιά η Gas Gas έχει καταφέρει να δώσει το καλύτερο προϊόν στους οπαδούς της κατηγορίας Trial.


www.extraproducts.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...