Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατσαριδάκι, μεγάλη αγάπη μου

Το Volkswagen Beetle του 1955 που γύρισε τον κόσμο 3 φορές και συνεχίζει!
Ο θρυλικός Σκαραβαίος δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού πρόκειται για τεράστιο αυτοκίνητο σε τοσοδούλικη συσκευασία.

Αυτό έχει βαλθεί να μας αποδείξει το «Once More. The Story Of VIN 903847», που μπορεί να είναι ένα μισάωρο διαφημιστικό για τη Volkswagen, είναι ταυτοχρόνως όμως...
και ένα εκπληκτικό χρονογράφημα του μνημειώδους μοντέλου.

Στην ιστορία μας λοιπόν, που μας έρχεται από τη VW του Καναδά, περιγράφονται οι απίστευτες περιπέτειες ενός Σκαραβαίου του 1955, ο αρχικός ιδιοκτήτης του οποίου, Paul Loofs, το πήγε βόλτα στον πλανήτη 3 ολόκληρες φορές!

Και βέβαια το αμάξι, τώρα με τον τρίτο του ιδιοκτήτη, συνεχίζει να κυκλοφορεί στους δρόμους διψώντας συνεχώς για νέες περιπέτειες, καθώς ο χρόνος φαίνεται να μη μπορεί να το αγγίξει, παρά τα 59 του χρονάκια.

Όταν λοιπόν η Volkswagen του Καναδά σκόνταψε πάνω στην ιστορία του 82χρονου σήμερα Loofs αλλά και στο αρχειακό του υλικό, ήξερε ότι έπρεπε να μοιραστεί τις περιπέτειές του με όλους εμάς, αλλά και τη θαυμαστή φύση του «αυτοκινήτου του λαού».

Η Volkswagen ετοίμασε και μια διαδραστική εκδοχή του βίντεο στο Once More.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...