Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

μεταχειρισμένα eurobank
Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ!
Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...

π.χ. Η εταιρεία διαθέτει προς πώληση ένα Seat Ibiza του 2001 στα 600 ευρώ κόστος αγοράς, όπως επίσης και ένα  Opel Astra με κινητήρα 1.4lt μοντέλο του 2005 με κόστος  2.000 ευρώ ενώ στα 2.500€ μπορεί κανείς να αποκτήσει  ένα Peugeot 307 ή ένα Saab 9-5 του 2002.

μεταχειρισμένα αυτοκίνητα eurobank
seat ibiza 2001
Seat ibiza 2001 - photo αρχείου

Για να δεις τα κατασχεμένα ή μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της Eurobank κάνε κλικ ΕΔΩ
Επειδή το Link με τις συγκεκριμένες προσφορές δέχεται πολύ μεγάλο πλήθος επισκεπτών ο διακομιστής δεν μπορεί να ανταποκριθεί συνεχώς και γι' αυτό το λόγο δοκιμάστε να μπείτε σε ώρες που δεν υπάρχει μεγάλος όγκος ψηφιακών επισκεπτών.





έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από μηχανικό
Spotmechanic: έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από μηχανικό

Βρήκες ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από οποιοδήποτε site αγγελιών αυτοκινήτων ή από ιδιώτη αλλά δεν είσαι σίγουρος ότι αξίζει τα λεφτά του; Τότε διάβασε αυτό: 

Για να διευκολύνουμε το έργο της αναζήτησης ενός μοντέλου που δεν έχει "λιώσει" στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη σήμερα παρουσιάζουμε μια νέα πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα υπηρεσία ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που διατίθεται με χαμηλό κόστος (45€ για ένα αυτοκίνητο ή 100€ για 3 αυτοκίνητα) από την spotmechanic και είναι πολύ πρόσφατη και εντελώς καινούρια στον χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου στην χώρα μας.
τεχνικός έλεγχος οχημάτων της Spotmechanic

Πώς γίνεται ο  τεχνικός έλεγχος οχημάτων της Spotmechanic

Mε 4 διαφορετικούς τρόπους ελέγχου

Οπτική γνωμάτευση/test
Έμπειρος μηχανικός της Spotmechanic ελέγχει όλο το αυτοκίνητο για τυχόν διαρροές, φθορές και αποδεικτικά ατυχήματος, ενώ τεστάρει κάθε λειτουργία του, από ηλεκτρικούς διακόπτες μέχρι και τη ρύθμιση του προσκέφαλου.


Εξειδικευμένου εξοπλισμού

Μετράει  επίσης  την τάση μπαταρίας, το πέλμα των ελαστικών, και φυσικά το πάχος της βαφής (όπου εκεί φαίνεται αν έχει επισκευαστεί) με το PD8, το εργαλείο/όνειρο κάθε κολλημένου με τη λεπτομέρεια!

Έλεγχος πατώματος
Ο μηχανικός ελέγχει από κάτω, ακόμα και στη μέση του δρόμου! Με την χρήση  των Raceramps, των ασφαλέστερων ραμπών παγκοσμίως.

Test drive
Ο εξειδικευμένος μηχανικός ελέγχει 20 διαφορετικά σημεία κατά τη διάρκεια της οδήγησης, και αυτό θέλει εμπειρία!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες και όταν βρείτε ένα ή περισσότερα μεταχειρισμένα που σας ενδιαφέρουν μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας ΕΔΩ>>
τεχνικός έλεγχος οχημάτων της Spotmechanic






Διαβάστε επίσης:







ΟΔΔΥ: Ανακοινώσεις Δημοπρασιών Οχημάτων Μαΐου 2015 #Δημοπρασίες #ΟΔΔΥ
Posted by Autocarnet on Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015


#Lamborghini #Aventador LP 700-4 2dr ISR 6.5 http://www.sterlingperformance.co.uk
Posted by Autocarnet on Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...