Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απονομή Επάθλων 2013

Updated***
Η καθιερωμένη Τελετή Απονομής των Επάθλων αυτοκινήτου και καρτ για την αγωνιστική περίοδο του 2013, φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Royal Olympic, το απόγευμα της Δευτέρας 17 Φεβρουαρίου 2014.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή της ΟΜΑΕ, καθώς και τα μέλη της ΕΠΑ, ενώ φυσικά η προσέλευση των πρωταγωνιστών των ελληνικών αγώνων ήταν για άλλη μια φορά αθρόα.

Η Πολιτεία έδωσε το παρόν δι’ επιστολής του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Αδριανού (δείτε την επιστολή στα συνημμένα αρχεία), ενώ παρευρέθηκε και συμμετείχε ο ...
Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Νίκος Στρατηγάκης.
Στον καθιερωμένο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδία κ. Μανώλης Χαλιβελάκης, ανέφερε επιγραμματικά τις προσπάθειες που κατέλαβε η ΟΜΑΕ, ώστε να φέρει εις πέρας τους αγωνιστικούς θεσμούς του 2013 υπό το κλίμα της οικονομικής ύφεσης που επηρεάζει και τον χώρο του αυτοκινήτου, ενώ υποσχέθηκε ακόμη καλύτερες διοργανώσεις για φέτος: «Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά, την οποία ολοκληρώσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά. «Παράλληλα, τέθηκαν οι βάσεις για περεταίρω ανάπτυξη του σπορ του αυτοκινήτου. Η νέα εποχή ήρθε και η ΟΜΑΕ, με την επίσημη αναγνώριση και τη συνεργασία της Πολιτείας θα συνεχίσει το έργο της, με κέφι και αισιοδοξία», κατέληξε, ευχόμενος σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά.
Από την πλευρά του ο κ. Στρατηγάκης, που συμμετείχε στη διαδικασία, υποσχέθηκε πως η Εθνική Ασφαλιστική θα βρίσκεται πάντα κοντά στους αγώνες αυτοκινήτου, ενώ σημείωσε τις κοινές προσπάθειες με την ΟΜΑΕ, ώστε σύντομα να αναληφθούν πλήρως τα ασφαλιστικά συμβόλαια των ελληνικών αγώνων από την εταιρεία, τόσο το Προσωπικό Ατύχημα, όσο και η Αστική Ευθύνη.
Αξίζει να συμπληρώσουμε πως, για άλλη μια φορά την παρουσίαση της τελετής έφερε εις πέρας ο Στράτος Φωτεινέλης και το επιτελείο των συνεργατών του. Τέλος ανάμεσα στους δεκάδες πρωταγωνιστές, Πρωταθλητές, Κυπελλούχους και Επαθλούχους των ελληνικών αγώνων, βραβεύτηκε και ο νεαρός «Κωνσταντίνος» από τον χώρο των καρτ, που μας έκανε υπερήφανους με τις διακρίσεις του σε αγώνες παγκόσμιας εμβέλειας του εξωτερικού.

Οι Πρωταθλητές του 2013

49ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΥΡΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ F2
ΣΑΒΒΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ F2
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΚΡΑΤΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΔΗΓΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟY
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΔΗΓΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ F2
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΧΩΜΑΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ F2
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΙΜΑΝΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΑΝΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΔΗΓΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ F2
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΡΑΛΛΥ F2
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΙΤΖΟΓΛΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α
ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Ν
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ ΕΕ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Α έως 2000 κ.εκ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ Ν έως 2000 κ.εκ.
ΛΟΥΚΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ ΕΕ έως 2000 κ.εκ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΡΝΙΑΤΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1&2
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΙΡΛΙΡΑΚΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 1&2
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΚΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3&4
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΝΔΡΟΥΚΑΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3&4
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΔΑΡΗΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ REGULARITY ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ ΡΑΛΛΥ REGULARITY ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ

Συνημμένα
  •   Επιστολή Υφυπουργού κ. Γιάννη Αδριανού
[OMAE]

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...