Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε το διήμερο Συνέδριο Opel (18-19 Φεβρουαρίου)

Ολοκληρώθηκε το διήμερο Συνέδριο Opel (18-19 Φεβρουαρίου) με συμμετέχοντες άτομα του δικτύου Διανομέων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών από όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια του απολογισμού της προηγούμενης χρονιάς, την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου, βραβεύθηκαν οι παρακάτω Μονάδες Διανομέων, για τις εξαίρετες επιδόσεις τους το 2013:


TOLIS MOTORS για την κορυφαία επίδοσή της στις Πωλήσεις Αυτοκινήτων επιτυγχάνοντας το Υψηλότερο Μερίδιο Αγοράς στην Περιοχή Ευθύνης

ΣΙΝΗΣ για την κορυφαία επίδοσή της στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών PSS

ΔΡΟΜΩΝ για την κορυφαία επίδοσή της στη Διαχείριση Αποθεμάτων Νέων Αυτοκινήτων

MEGA MOTORS για την κορυφαία επίδοσή της στη Διαχείριση Ηλεκτρονικών Επαφών

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ για την κορυφαία επίδοσή της στην Πώληση Αξεσουάρ

VELMAR – ΚΡΗΤΗ για την κορυφαία επίδοσή της στην Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών SSS

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ για την υψηλότερη συμμετοχή της στις Τεχνικές Εκπαιδεύσεις

TOLIS MOTORS για την κορυφαία επίδοσή της στις Πωλήσεις Ασφαλειών Opel

To Συνέδριο Opel, που είχε τίτλο Drive! 2014 – Οδήγησε το μέλλον, παρακολούθησαν 175 άτομα, τα οποία συμμετείχαν ενεργά στα επιμέρους εργαστήρια Aftersales, Marketing και Πωλήσεων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...