Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Από την Πορτογαλία μία ακόμη διάκριση για την Alfa Romeo 4C

Συνεχίζει να αυξάνεται η συλλογή σημαντικών βραβείων για την Alfa Romeo 4C με την απονομή του νέου διεθνούς βραβείου «Best Sports Car 2014» που της αποδόθηκε από τους αναγνώστες και τους ειδικούς του πορτογαλικού περιοδικού «Autohoje».

Για 21η συνεχόμενη χρονιά, το εξειδικευμένο εβδομαδιαίο περιοδικό «Autohoje», σε συνεργασία με τις 19 εκδόσεις του ομίλου Motorpress, κάλεσε τους αναγνώστες του να ψηφίσουν το αγαπημένο τους αυτοκίνητο ανάμεσα σε 400 μοντέλα. Το compact ιταλικό supercar βρέθηκε στην κορυφή...
της κατηγορίας «Sports Cars», χάρη στην τεράστια απήχηση που είχε στο πολυπληθές κοινό που συμμετείχε στη διαδικασία και το οποίο απαρτιζόταν από αναγνώστες διαφορετικών χωρών και αυτοκινητιστικών προτιμήσεων.

Η Alfa Romeo 4C σχεδιάστηκε από τους μηχανικούς της Alfa Romeo, κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Maserati στη Μόντενα και αποτελεί τη σύγχρονη εικόνα της μάρκας, ενώ αντιπροσωπεύει τα sportive χαρακτηριστικά που ενσωματώνονται στο «Alfa Romeo DNA»: εξαιρετική απόδοση και τεχνική αριστεία για μέγιστη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με εκπληκτικό στυλ.

Σε προηγούμενες εκδόσεις του πορτογαλικού διαγωνισμού έχουν βραβευθεί τα μοντέλα της Alfa Romeo: Giulietta, MiTo, 159, 8C Spider και 8C.

Το βραβείο από την Πορτογαλία έρχεται να προστεθεί στη συλλογή της Alfa Romeo 4C που ήδη απαριθμεί τις εξής διακρίσεις:

• «Most Beautiful Car of the Year 2013» στη Γαλλία
• «Best Cars 2014» της κατηγορίας «Εισαγόμενα sports cars» από το περιοδικό «Auto, Motor und Sport» στη Γερμανία
• «Le auto che preferisco» (Τα αυτοκίνητα που μου αρέσουν) στην κατηγορία «Sports cars» από το περιοδικό Quattroruote στην Ιταλία
• «Auto Lider 2013» στην Πολωνία από το εβδομαδιαίο περιοδικό «Motor» και το μηνιαίο «Auto Moto»
• «Best Car of the Year» στην κατηγορία «Coupé of the Year» από την πολωνική έκδοση του Top Gear
• «Best Sport Cars» της 5ης έκδοσης των MQC Motor Awards στην Ισπανία


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...