Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ο Φιλικό Trail Ride για το 2014 από το OFFROADTEAM

KΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 | ΚΡΥΟΝΕΡΙ LIMIT UP

Συνεχίζουμε δυνατά!

Μετά το 1ο Φιλικό Trail Ride για το 2014, βάζουμε πλώρη για το 2ο, στις 16 Μαρτίου.

Θέλουμε να αναβιώσουμε το θεσμό, να μαζέψουμε την μεγάλη και όμορφη παρέα μας στο βουνό και να την διευρύνουμε ακόμη περισσότερο!

«Καθαρόαιμα» enduro, μοτοσυκλέτες on-off, μεγάλα δικύλινδρα, Quads και γουρούνες,...
Buggies, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα, σε ένα πολύχρωμο τρενάκι στα πέριξ της Αττικής!

Τα μέρη μας είναι απίστευτα και πολλά δεν τα έχουμε γνωρίσει ακόμη!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 16 Μαρτίου λοιπόν, με κέντρο και έδρα πάλι το Κρυονέρι και το γνωστό μας Limit Up!

Οι διαδρομές θα είναι διαφορετικές αυτή τη φορά, καλύπτοντας ένα διαφορετικό κομμάτι της Αττικής, με πιο μαλακά χώματα, μια νοητή συνέχεια της προηγούμενης διαδρομής! Στόχος μας, μέχρι το τέλος της χρονιάς, να έχουμε ολοκληρώσει 1000 διαφορετικά χιλιόμετρα στο νομό Αττικής!

Απαλλαγμένοι από το άγχος της διάκρισης, εκδράμουμε με Road Book για να λασπωθούμε, να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας, να γνωρίσουμε τα μέρη μας!

Οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να διακόψουν την διαδρομή νωρίτερα από τα συνολικά 140 χιλιόμετρα της διαδρομής, στα 30, 70, 90, 110km.

Αποτελέσματα και χρονομετρήσεις, ΔΕΝ θα έχουμε! Θα έχουμε όμως βραβεύσεις! Πολλές και διάφορες! Στον πιο «όμορφο αναβάτη», στο πιο παλιό αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, στον πιο μεγάλο οδηγό, στον πιο «χαμένο» οδηγό, στην πιο πολύχρωμη στολή, στην πιο μεγάλη παρέα, στους Rookies... κτλ κτλ... Επίσης θα κληρώσουμε πλούσια δώρα από τους πολλούς δωροθέτες μας!

To κόστος συμμετοχής θα είναι 25€ για τις μοτοσυκλέτες, 30€ τα Buggies και 40€ για τα αυτοκίνητα, ενώ τα μέλη του Αθλητικού σωματείου Off Road Team θα έχουν επιπλέον έκπτωση 10€. Για τους φίλους μας από την επαρχία η συμμετοχή είναι δωρεάν!

Εναλλακτικά σε όσους επιθυμούν διαφορετικό τρόπο πλοήγησης, μπορεί να δοθεί και ίχνος για GPS.

Σας υποσχόμαστε μια απίθανη - χωματερή Κυριακάτικη βόλτα, για κάθε οδηγικό επίπεδο αναβατών – οδηγών, αλλά και για κάθε επίπεδο οχήματος!

Πληροφορίες για συμμετοχή και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.trailride.gr/index.php/companies-news-5/trail-ride/179-filiko-trail-ride-2
 Πηγή: OFFROADTEAM

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...