Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Χαρίτος Μοτο
Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις

Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Η Haritos Moto ασχολείται με το εμπόριο καινούργιων μοτοσυκλετών των εταιρειών SYM, Daytona, Quadro και Evo Moto, ενώ μπορείτε να απευθυνθείτε στα δυο εξουσιοδοτημένα συνεργεία της για την επισκευή ή τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας με πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο κατανοεί πλήρως τις ανάγκες των αναβατών αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και στόχος της είναι να μοιράζει χαμόγελα.
SYM TL500
SYM TL500


Για να το πετύχει αυτό κάνει την απόκτηση δικύκλου πιο εύκολη για τον καθένα από εμάς, αφού δίνει τη δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε μοντέλου με την εξόφληση μήνα – μήνα σε έως και 36 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Έτσι δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο περιμένοντας έγκριση από κάποια τράπεζα και μπορείτε να κάνετε άμεσα δική σας τη μοτοσυκλέτα που θέλετε.

Πιο συγκεκριμένα (με τη χρήση πιστωτικής):
  • Με 0% προκαταβολή μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος αγοράς σε 12 άτοκες δόσεις
  • Με 30% προκαταβολή σε 24 άτοκες δόσεις
  • Με 50% προκαταβολή σε 36 άτοκες δόσεις

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας haritosmoto.gr θα βρείτε ακόμα τεράστια γκάμα από γνήσια ανταλλακτικά με την αναζήτησή τους να είναι εύκολη μέσα από το απλό και κατανοητό μενού. Επίσης, υπάρχουν προϊόντα βελτίωσης της TechPulley αλλά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας όπως βαλίτσες, ζελατίνες, σχάρες, θερμικά καλύμματα και άλλα. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη όπως κράνη, μπουφάν, αδιάβροχα, γάντια και ισοθερμικά.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Λεωφ. Βουλιαγμένης 271, Αγ. Δημήτριος
Τηλ.: 210 9704045
Λιοσίων 201, Αθήνα
Τηλ.: 21 8320976

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 20:00



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...