Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

BINTEO: Ένα τέλειο backflip...

Ένα MINI τελικά προσφέρει πάντα νέες δυνατότητες. Μπορεί να κερδίζει στο Ράλι Ντακάρ δύο συνεχόμενες φορές, ή να κατακτά πάνω από 100 αγορές σε όλο τον κόσμο. Αλλά τί γίνεται αν χρειαστεί να αψηφήσει τους νόμους της βαρύτητας και να δείξει στους snowboarders πώς να εκτελούν το τέλειο backflip; Ο λάτρης των extreme sports, freestyle σκιέρ και οδηγός ράλι Guerlain Chicherit εντυπωσίασε με το κατόρθωμά του στο θέρετρο χειμερινών σπορ του Tignes, στην πατρίδα του, τη Γαλλία, αποδεικνύοντας ότι τα καταφέρνει και σ’ αυτό. Ο Chicherit εκτέλεσε για πρώτη φορά με αυτοκίνητο ένα τέτοιο ακροβατικό μέσω στατικής ράμπας. Ο οδηγός και το MINI προσγειώθηκαν χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά σε ένα στρώμα φρέσκου χιονιού μετά από το τέλειο ανάποδο άλμα στην ειδικά σχεδιασμένη πίστα. Μπορείτε να δείτε το εγχείρημα στο κανάλι MINI YouTube: www.youtube.com/mini.

Το επιτυχημένο εναέριο ακροβατικό είναι το αποκορύφωμα μιας ήδη...
επιτυχημένης καριέρας του Chicherit στα extreme sports. Ο 34-χρονος νιώθει στο στοιχείο του στο χιόνι όπως και στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου ράλι. Τέσσερις φορές πρωταθλητής του ελεύθερου σκι, έχει κερδίσει επίσης το Γαλλικό πρωτάθλημα ράλι δύο φορές. Ο Γάλλος είναι βετεράνος της X-raid Team (που πήρε δύο συνεχόμενους τίτλους στο Ράλι Ντακάρ φέτος τον Ιανουάριο με το MINI ALL4 Racing), έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με τη Γερμανική ομάδα το 2006. Το 2011, ο Chicherit οδήγησε για πρώτη φορά το MINI ALL4 Racing στο σκληρότερο ράλι της Νοτίου Αμερικής.


Η επίδειξη MINI Backflip στο Tignes έδωσε στον Chicherit την ευκαιρία να συνδυάζει όλα τα πάθη του για τα extreme sports.

To Tignes είναι από τα πιο διάσημα μέρη διεξαγωγής χειμερινών σπορ στη Γαλλία, ενώ φιλοξένησε τα αθλήματα ελεύθερου σκι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων το 1992.

Το ανάποδο άλμα είχαν προηγουμένως επιχειρήσει και άλλοι οδηγοί. Ο Chicherit γιορτάζει τώρα ένα διπλό επίτευγμα, καθώς γίνεται ο πρώτος δεξιοτέχνης-οδηγός που πετυχαίνει την τέλεια προσγείωση και μάλιστα χωρίς «υποστήριξη», που σημαίνει χωρίς τη βοήθεια ειδικής ράμπας με κινούμενα στοιχεία ώστε να αυξηθεί η περιστροφική κίνηση του αυτοκινήτου. Για την απογείωσή του, ο Chicherit χρησιμοποίησε στατική ράμπα που παραπέμπει στο πρότυπο ¼ σωλήνα για πίστα freestyle. Αφού επιλέχθηκε η ιδανική γωνία ράμπας, ο Chicherit χρειαζόταν μόνο 2 πράγματα για να εκτελέσει με επιτυχία το δύσκολο stunt: ένα πολύ ελαφρύ πάτημα με το γκάζι και ένα ΜΙΝΙ με ανάλογες…. αλτικές ικανότητες!




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...