Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θετικό ξεκίνημα για το BETA Factory Team στην Χιλή

Το Beta Factory Team ολοκλήρωσε με επιτυχία το GP που έγινε στην Talca της Χιλής και με το οποίο ξεκίνησε η σεζόν του 2013 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro.


Στην Talca ήταν επίσης η πρώτη φορά που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η νέα δίχρονη RR300 και η εξαιρετική απόδοση του Πορτογάλου νέου αναβάτη της ομάδας Luis Correia στην κατηγορία Ε3, επιβεβαίωσε την ανταγωνιστικότητα της μοτοσικλέτας. Ο Correia είχε έναν τέλειο αγώνα στην Talca, χωρίς λάθη, και οδηγώντας συνεχώς στο 100%. Τα τελικά αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά, με μία 5η θέση το Σάββατο και μία 4η την Κυριακή. Η μεγάλη θερμοκρασία (πάνω από τριάντα βαθμούς), σε συνδυασμό με την σκόνη και το σκληρό και ιδιαίτερα ολισθηρό τερέν, κάνει αυτό το αποτέλεσμα ακόμα πιο σημαντικό και σίγουρα αυξάνει την αυτοπεποίθηση του Πορτογάλου αναβάτη μας για το επόμενο GP της Αργεντινής.


Luis Correia: ‘Eίμαι πολύ ευχαριστημένος με την έκβαση του πρώτου αγώνα της χρονιάς. Κάναμε, μαζί με τους μηχανικούς του Beta Factory Team, μια καλή προετοιμασία το χειμώνα και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στην Talca, είδα τα αποτελέσματα των κόπων μου αφού ο στόχος μου να μπω στην πρώτη πεντάδα, επιτεύχθηκε. Μετά από τόσα χρόνια με τετράχρονη μοτό, τώρα πέρασα στα δίχρονα και η μοτοσυκλέτα αποδείχθηκε πολύ ανταγωνιστική κάτι που είδαμε και τώρα αλλά και στον πρώτο γύρο του Ισπανικού πρωταθλήματος. Τώρα όλοι πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πάμε στην κορυφή και να αγωνιζόμαστε για μία θέση στο βάθρο’

Στην EJunior μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε μία απογοήτευση για την χαμένη νίκη αλλά παρατηρώντας τις επιδόσεις του Robert Kvarnstrom φαίνεται ότι θα είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου. Την πρώτη ημέρα του Grand Prix της Χιλής ο Σουηδός αναβάτης μετά από σταθερή οδήγηση έφερε την RR350 στην 3η θέση του βάθρου. Την επόμενη μέρα ο Robert οδηγούσε πολύ εντυπωσιακά κάτι που αντελήφθηκαν και οι Χιλιανοί θεατές που τον επευφημούσαν σε όλες τις ειδικές διαδρομές. Στο τέλος του δεύτερου γύρου ήταν πρώτος αλλά ένα λάθος και μία πτώση στην Enduro test, του στέρησε την πρώτη του νίκη. Έτσι ο Robert θα πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο όπου στο GP της Αργεντινής θα προσπαθήσει πάλι για την νίκη.


Fabrizio Dini – Team Manager: "Κρίμα που πετάξαμε στον αέρα την νίκη την Κυριακή. Ο Robert είχε φτάσει στον τελευταίο γύρο με πάνω από είκοσι δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο, ένα σφάλμα όμως στην ειδική που ακολουθούσε είχε ως αποτέλεσμα μια πτώση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Τώρα ελπίζουμε ότι ο Robert έμαθε από το λάθος του, αλλά πάνω από όλα αυτά που έχει σημασία είναι ότι έχει καταλάβει τις δυνατότητές του. Ωστόσο, το βάθρο του Σαββάτου ήταν ένα καλό αποτέλεσμα που οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν ήρεμος και σταθερός στην οδήγηση του. Σταθερός ήταν ο αγώνας του Correia και τις δύο ημέρες και αυτό του απέφερε δύο εξαιρετικούς τερματισμούς "

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...