Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro

Ο αναβάτης της Gas Gas στην 3η θέση του βάθρου τη δεύτερη μέρα του GP της Χιλής


Η δεύτερη ημέρα του Grand Prix της Χιλής ήταν πραγματικά μία “Μάχη Τιτάνων”. Ο Thain πετυχαίνοντας ήδη από την πρώτη ειδική διαδρομή το δεύτερο ταχύτερο χρόνο, έδειξε ότι οι προθέσεις του ήταν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις και τίποτα λιγότερο. Ο Γάλλος αναβάτης Gas Gas έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του σε μάχες “σώμα-με-σώμα” με τους καλύτερους οδηγούς, κατοχυρώνοντας τελικά την 3η θέση, στην Ε3 κατηγορία.

Rodrig Thain: "Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα μου σήμερα. Η επιτυχία αυτή μας κρατάει σε ρυθμό για τις κορυφαίες θέσεις. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς με την ομάδα του εργοστασίου. Τώρα σκεφτόμαστε κιόλας τον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στην Αργεντινή”.


Η κατηγορία junior ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο το Σαββατο-κύριακο, λόγω του πολύ υψηλού επιπέδου των αγωνιζομένων. Ο αναβάτης της Gas Gas Danny McCanney – που την περασμένη εβδομάδα ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής SuperEnduro στην κατηγορία Junior - πήρε τη 2η θέση το Σάββατο, αλλά την Κυριακή είχε ένα ατύχημα που προκάλεσε τη σφοδρή του πτώση στο δάσος Cerro la Virgen. Ωστόσο, ο McCanney, επιβεβαιώ-νοντας τα χαρακτηριστικά του πρωταθλητή, ολοκλήρωσε τον αγώνα με πολλή προσπάθεια τερματίζοντας στο Top-5 και κερδίζοντας έτσι βαθμούς για το πρωτάθλημα.

DANNY MCCANNEY: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα μετά την πτώση. Δεν ένιωθα καλά και δεν είχα ρυθμό, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίσω, για να πάρω πόντους και να μην αφήσω τους αντιπάλους μου να το εκμεταλλευτούν. Θα ξεκουραστώ και θα επανέλθω δριμύτερος για τον αγώνα της Αργεντινής.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...