Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκπτώσεις στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών

Τις τιμές πώλησης των καρτών απεριορίστων διαδρομών των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας για τον Απρίλιο, στις οποίες έχουν συνυπολογιστεί οι αποζημιώσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του πρώτου τριμήνου, ανακοίνωσε το υπουργείο Μεταφορών.

Σύμφωνα με έγκριση της Διυπουργικής Επιτροπής ΔΕΚΟ, ειδικά για τον Απρίλιο, οι τιμές πώλησης των μηνιαίων καρτών διαμορφώνονται ως εξής:


- Μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα: 34 ευρώ από 45 ευρώ.
- Μηνιαία κάρτα για όλα τα μέσα μειωμένη: 17 ευρώ από 23 ευρώ.
- Μηνιαία κάρτα για λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ: 16 ευρώ από 20 ευρώ.
- Μηνιαία κάρτα για λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ μειωμένη: 8 ευρώ από 10 ευρώ.

Οι εκπτώσεις στις τιμές πώλησης για τον Απρίλιο προσδιορίστηκαν με βάση τον αριθμό των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2013 στην ΟΣΥ ΑΕ (6 ημέρες) και τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ (9 ημέρες), το ανώτατο ποσοστό της παρεχόμενης έκπτωσης, το οποίο δεν υπερβαίνει το 25% της αξίας της κάρτας και το συγκοινωνιακό μέσο ή μέσα που απεργούσαν.
Για τους κατόχους ετήσιων καρτών απεριορίστων διαδρομών θα εφαρμοστεί αντίστοιχη ρύθμιση για το σύνολο του έτους.
Πηγή: tanea.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...