Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σ.Ο.Α.Α.: Περί αγώνων ο λόγος...

Ο Σ.Ο.Α.Α. παρακολουθώντας την μάχη εξουσίας μεταξύ των φορέων που διοικούν ή θέλουν να διοικήσουν τους αγώνες αυτοκινήτου/kart, εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την τύχη των αγώνων –τουλάχιστον– για το τρέχον έτος.

Για τον λόγο αυτό, καλούμε όλες τις πλευρές να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα, δεδομένου ότι μεγάλοι χαμένοι από την υπάρχουσα κατάσταση είναι οι οδηγοί που βλέπουν τους όποιους προγραμματισμούς τους να τινάζονται στον αέρα.

Πλέον αυτών, ο Σ.Ο.Α.Α. προσανατολισμένος εδώ και δεκαετίες στην ομοσπονδιοποίηση του Αθλήματος, παρακολούθησε την πρόσφατη συγκέντρωση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ της ΟΜΑΕ προς ενημέρωση των οδηγών και διαπίστωσε –προς το παρόν τουλάχιστον- ελλιπή σχεδιασμό, ενώ δεν υπάρχει η απαιτούμενη οικονομική και υλικοτεχνική υποδομή για την «επόμενη μέρα», γεγονός που πιθανόν να καταστήσει την ΕΛΠΑ και πάλι ουσιαστικό ρυθμιστή της κατάστασης.

Κατόπιν αυτών, το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. καλεί όλους τους οδηγούς αυτοκινήτου/kart να μην προβούν σε καμμία ενέργεια (έκδοση λισάνς, παράβολα πινακίδων κλπ.) πριν ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο, ώστε να γνωρίζουμε σαφώς ποια είναι η πραγματική Αρχή του Σπορ.

Το Δ.Σ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...