Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πιστεύουν ακόμη στη Ferrari

Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Στέφανο Ντομενικάλι
Βέβαιοι για τις δυνατότητες της Ferrari και τις πιθανότητες που έχει να είναι ανταγωνιστική, ακόμη και να διεκδικήσει τον τίτλο, εμφανίζονται οι άνθρωποι της ομάδας. Το αφεντικό της ομάδας, Στέφανο Ντομενικάλι, δεν χάνει την πίστη του στον Φερνάντο Αλόνσο, που αποχώρησε στον πρώτο γύρο του αγώνα.


«Φυσικά δεν είναι χαρούμενος που έφυγε από τη Μαλαισία χωρίς βαθμούς, αλλά είναι ώριμος, παραμένει θετικός και κοιτάζει μπροστά γιατί ξέρει πως έχει ένα καλό μονοθέσιο στη διάθεσή του. Το πρωτάθλημα έχει δώρο ακόμη. Είναι σημαντικό να παραμένουμε ψύχραιμοι και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να εξελίσσουμε το μονοθέσιο και αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε αγώνα», ανέφερε ο επικεφαλής της «σκουντερία».

«Δεν ξέρω ποια είναι η ακριβής θέση μας μεταξύ των άλλων ομάδων, αλλά σίγουρα είμαστε ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Το μονοθέσιό μας θα αποδώσει καλύτερα σε συγκεκριμένες πίστες. Η Red Bull δείχνει ο πιο δυνατός αντίπαλος για την ώρα, αλλά θα δούμε. Η Mercedes και η Lotus δείχνουν πολύ ανταγωνιστικές, όμως είμαι σίγουρος πως κι εμείς είμαστε σε υψηλό επίπεδο», πρόσθεσε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...