Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το νέο Golf ανακηρύσσεται «World Car of the Year 2013»

Μετά τον τίτλο του «Car of the Year 2013» σε όλη την Ευρώπη, η 7η γενιά του Golf ανακηρύχτηκε και «World Car of the Year 2013». Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στην μεγάλη λίστα βραβεύσεων του Golf.

Η κριτική επιτροπή του World Car of the Year αποτελείται από...
66 δημοσιογράφους αυτοκινήτου από 23 χώρες, οι οποίοι αξιολογούν όλα τα νέα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στην παγκόσμια αγορά, και ξεχωρίζουν εκείνο που σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί την κορυφαία τους επιλογή.

Για την έβδομη γενιά του Golf, το «World Car of the Year 2013» είναι το 17ο βραβείο από τότε που ξεκίνησε την εμπορική του πορεία το Νοέμβριο του 2012. Αιτιολογώντας το αποτέλεσμα, η κριτική επιτροπή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Golf είναι το μόνο αυτοκίνητο μέχρι σήμερα που έχει πλησιάσει τον ιδανικό hatchback σχεδιασμό. Με σωστό μέγεθος, είναι ταυτόχρονα ευρύχωρο, πρακτικό και άνετο. Αν υπάρχει ένα αυτοκίνητο για τον καθένα, αυτό είναι το Golf». 

Τα τελευταία 5 χρόνια, η Volkswagen έχει αποσπάσει 4 φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς. Μάλιστα η Volkswagen είναι η μόνη μάρκα στην ιστορία που έχει καταφέρει να κατακτήσει 2 φορές τους τίτλους «Car of the Year» και «World Car of the Year» την ίδια χρονιά– το 2013 με το Golf και το 2010 με το Polo.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...