Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Museo Ducati: Εξήντα χρόνια ιστορίας σε μια εικονική περιήγηση από το μουσείο της Ducati

Αργυρούπολη, 27 Μαρτίου 2013. Οι Εκδόσεις David Bull παρουσίασαν ένα νέο βιβλίο το “Museo Ducati” το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις της Ducati και όχι μόνο, δίνοντας την ευκαιρία της εικονικής περιήγησης στο χώρο του Μουσείου της ιταλικής εταιρίας κατασκευής μοτοσικλετών στο Borgo Panigale της Μπολόνια.

60 χρόνια ιστορίας απεικονίζονται με...
25 από τις μεγαλύτερες μοτοσικλέτες αγώνων της θρυλικής Ducati.

Η περιήγηση ξεκινά με μια Ducati 1947 Cucciolo και καταλήγει στη Ducati Desmosedici GP10 MotoGP 2010 που είχε αναβάτη τον πρωταθλητή Nicky Hayden. Άλλα αξιοθέατα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο είναι μια Ducati 900 Super Sport που κατασκευάστηκε για τη θρυλική νίκη του Mike Hailwood στο Isle of Man TT το 1978 και η Ducati 851 με την οποία ο Raymond Roche κέρδισε τον πρώτο τίτλο της εταιρίας στο World Superbike το 1990.

Εκπληκτικές φωτογραφίες με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε μοντέλου ελήφθησαν σε στούντιο ειδικά κατασκευασμένο στην έδρα της Ducati στη Μπολόνια ενώ υπάρχει λεπτομερές κείμενο από την Ομάδα της Ducati και τον Υπεύθυνο Τύπου Chris Jonnum που εξηγεί τη συμβολή κάθε μοτοσικλέτας στην μακρά και πλούσια κληρονομιά της Ducati και των αγωνιστικών της επιτυχιών.
Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο Κρις Jonnum και φωτογράφος ο Peter Harholdt ενώ τα κείμενα αποδίδονται στα αγγλικά και ιταλικά.

Το βιβλίο διατίθεται μέσω του Shop.Ducati.com, μέσω βιβλιοπωλείων με ειδικότητα στα αυτοκίνητα ή απευθείας από το site της εκδοτικής εταιρίας στο Bullpublishing.com.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...