Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Pole position για τον Vettel και στην Μαλαισία!

Pole position για τον Vettel και στην Μαλαισία και μάλιστα σε έναν αγώνα υπό βροχή.

Η Ferrari πλασαρίστηκε στις θέσεις 2-3 με τον Φελίπε Μάσα να κάνει την έκπληξη και να τερματίζει πίσω από τον Φέτελ ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Φερνάντο Αλόνσο.


Αναλυτικά η κατάταξη:


1. Φέτελ, Red Bull
2. Μάσα, Ferrari
3. Αλόνσο, Ferrari
4. Χάμιλτον, Mercedes
5. Γουέμπερ, Red Bull
6. Ρόσμπεργκ, Mercedes
7. Ραϊκόνεν, Lotus
8. Μπάτον, McLaren
9. Σούτιλ, Force India
10. Περες, McLaren

11. Γκροσάν, Lotus
12. Χούλκενμπεργκ, Sauber
13. Ρικιάρντο, Toro Rosso
14. Γκουτιέρες, Sauber
15. Ντι Ρέστα, Force India
16. Μαλδονάδο, Williams

17. Βερνιέ, Toro Rosso
18. Μπότας, Williams
19. Μπιανκί, Marussia
20. Πικ, Caterham
21. Τσίλτον, Marussia
22. Φαν ντερ Γκάρντε, Caterham


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...