Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το μοδάτο αυτοκίνητο πόλης Opel ADAM, εκφραστής lifestyle της νέας γενιάς

Οι πρεσβευτές της Opel και του ADAM είναι κορυφαία ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής και του αθλητισμού. Όπως ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής Valentino “Vale“ Rossi και ο προπονητής της Borussia Dortmund, Jürgen Klopp, σημειώνουν ...
τη μία επιτυχία μετά την άλλη, έτσι και ο Ολλανδός DJ Hardwell με την Αυστριακή τραγουδίστρια GuGabriel έχουν κατακτήσει τον κόσμο της ποπ μουσικής και του χορού. Μόλις πριν από μερικές βδομάδες, ο Robbert van de Corput, γνωστός σαν DJ Hardwell, αναδείχτηκε καλύτερος disc jockey σε όλο τον κόσμο. Επίσης, η σόλο καλλιτέχνης GuGabriel, που έγραψε μία ωδή στην αγάπη και το Opel ADAM με την αισθαντική μπαλάντα της “ADAM & Eve”, θα παραλάβει το Ευρωπαϊκό βραβείο ποπ μουσικής 2014 τον Ιανουάριο.

«Οι πρεσβευτές της μάρκας μας είναι πολύ απλά οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν» δήλωσε η Tina Müller, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ της Opel, σχολιάζοντας τις τελευταίες επιτυχίες των DJ Hardwell και GuGabriel. «Με φιλική διάθεση, ευρείς ορίζοντες και αντισυμβατικούς χαρακτήρες, οι πρεσβευτές μας φέρνουν μία φρέσκια πνοή στη μουσική σκηνή και τον κόσμο του αθλητισμού. Γι’ αυτό εκφράζουν τέλεια τη γοητεία της μάρκας Opel και του ADAM, ενσαρκώνοντας έμπρακτα τις αξίες που κάνουν το μικρό μας, στυλάτο αυτοκίνητο πόλης τόσο ξεχωριστό και μοναδικό.»

Για τον DJ Hardwell, ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα όταν ψηφίστηκε ο ‘Καλύτερος DJ σε Όλο τον Κόσμο’ από το γνωστό μουσικό περιοδικό DJ Mag. Έχοντας καθιερωθεί στην 1η θέση της καρδιάς των αμέτρητων οπαδών του – με πάνω από 2,1 εκατομμύρια μόνο στο Facebook, και σχεδόν ένα εκατομμύριο φίλους σε Twitter και YouTube – ο 25-χρονος Ολλανδός βρίσκεται τώρα και επίσημα στην κορυφή της διεθνούς μουσικής σκηνής. Θα δώσει το όνομά του ακόμα και σε μία έκδοση ADAM περιορισμένης παραγωγής. Για ποιο λόγο; «Επειδή η ποιότητα ήχου στο Opel ADAM είναι απλά εκπληκτική και το αυτοκίνητο είναι πλήρως εξατομικεύσιμο» δήλωσε σχετικά ο DJ Hardwell. «Εκφράζει άριστα το πνεύμα της εποχής. Το ADAM μου ταιριάζει απόλυτα.»

Την Αυστριακή τραγουδίστρια GuGabriel – το πραγματικό της όνομα είναι Gudrun Gabriele Liemberger – συνοδεύει ένα παρόμοιο κύμα επιτυχιών. Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία (EBBA) “European Border Breakers Awards” απονέμονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοφωνίας & Τηλεόρασης (EBU) σε ανερχόμενους καλλιτέχνες της ποπ μουσικής που σημειώνουν επιτυχία στα charts πολλών χωρών.

«Είμαι ενθουσιασμένη με το βραβείο» σχολιάζει η πρεσβευτής μάρκας της Opel στην Αυστρία. «Επιβεβαιώνει ότι βαδίζω προς στη σωστή κατεύθυνση και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μου για τη μεγάλη τους υποστήριξη – θα ακούνε όλο και περισσότερα για μένα στο άμεσο μέλλον.» Η τραγουδίστρια/στιχουργός κέρδισε το βραβείο για τα εντυπωσιακά της singles, ‘Salvation’ και ‘ADAM & Eve’ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2012/2013. Στο βίντεο κλιπ του δεύτερου κομματιού, ένα Opel ADAM σε αποχρώσεις κίτρινου και μαύρου δίνει χρώμα σε μία ιστορία αγάπης.

Το ADAM δίνει χρώμα στους δρόμους της πόλης. Με αμέτρητες επιλογές εσωτερικού και εξωτερικού εξοπλισμού, το μοδάτο Opel πόλης προσφέρει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης από οποιοδήποτε άλλο όχημα της κατηγορίας του: από διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς αμαξώματος-οροφής μέχρι μοναδικά κουμπωτά ένθετα και λεπτομέρειες όπως επενδύσεις οροφής γεμάτες αστέρια από λυχνίες LED.

Η καμπίνα του ADAM ξεχωρίζει επίσης με high-tech καινοτομίες όπως το σύστημα infotainment IntelliLink το οποίο είναι συμβατό με iPhones και Android smartphones. Το IntelliLink κάνει το ADAM το καλύτερο συνδεδεμένο ‘μικρό’ της αγοράς και υποστηρίζει φωνητικό έλεγχο Siri Eyes Free για το iPhone. Αυτό το μοδάτο αυτοκίνητο προσφέρει επιλογές εξοπλισμού και τεχνολογίες μέχρι πρότινος διαθέσιμες μόνο σε υψηλότερες κατηγορίες οχημάτων και με προϋποθέσεις. Ανάμεσά τους ένα πλήρως αυτόματο park assistant, θερμαινόμενο τιμόνι, προειδοποίηση τυφλού σημείου και το ενσωματωμένο σύστημα μεταφοράς ποδηλάτου FlexFix.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...