Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ride with Luís: Οδήγησε μαζί με τον Luis Correia στο 2ο Enduro Meeting

Σε ένα τριήμερο διάλειμμα από την πυρετώδη προετοιμασία του για την ερχόμενη σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος, ο Πορτογάλος εργοστασιακός αναβάτης της Beta, Luís Correia “ετοιμάζει βαλίτσες” για να βρεθεί στην χώρα μας, το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Δεκέμβρη. Επίτιμος καλεσμένος της The Fuoristrada Co, επίσημου αντιπρόσωπου του Ιταλικού εργοστασίου στην χώρα μας, ο Luís Correia, μαζί με τον Ηλία Κυριλή πρωταθλητή Ελλάδας Ε3, θα οδηγήσουν με όλους εσάς στα δικά μας χώματα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης του Πορτογάλου αναβάτη, μαζί με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Πρόγραμμα Επίσκεψης:


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 2013
Ride with Luís – A Beta Day

Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη στα μέλη της οικογένειας του Ιταλικού εργοστασίου. Απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση, όλοι οι ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών Beta καλούνται να συγκεντρωθούν στην Παραλία Αναβύσσου, για μία πιο στενή επαφή με τους επίσημους αναβάτες της εταιρείας, αλλά και τα νέα μοντέλα RR Racing του 2014.
Πότε;
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, στις 11.00 το πρωί

Πού;
Παραλία Αναβύσσου | Blue Deep Lounge Café Bar | Λεωφόρος Σουνίου 21 | 19013, Ανάβυσσος

Μην ξεχάσω:
Δήλωση συμμετοχής στο info@betamotor.gr, ή στο 2109211877.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, 2013
Ride with Luís στο 2ο Enduro Meeting

Στα πλαίσια του 2ου Enduro Meeting, που διοργανώνεται από το dirtbike.gr σε συνεργασία με το Off Road Team την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ο Luís Correia θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στον ειδικό χώρο της The Fuoristrada Co, δίπλα ακριβώς από τη γραμματεία της οργάνωσης, υπογράφοντας αυτόγραφα και μοιράζοντας δωρεάν μία μοναδική αφίσα από την σεζόν του 2013.

Λίγο αργότερα, ανοίγοντας επίσημα την εκδήλωση, ο Luís Correia μαζί με τον Ηλία Κυριλή θα ηγηθούν της μεγάλης πομπής μοτοσυκλετιστών, με κατεύθυνση το Πυργάκι και την ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή.

Ακολουθώντας την σηματοδοτημένη διαδρομή enduro, προσφέροντας συμβουλές και - εάν χρειαστεί- βοήθεια στα δύσκολα κομμάτια, οι δύο αναβάτες της Beta θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν οδηγικές στιγμές και εμπειρίες με όλους εσάς. Οι δύο αναβάτες της Beta θα οδηγούν δυο ολοκαίνουριες μοτοσυκλέτες Beta RR Racing, του 2014, ενώ θα μείνουν στον χώρο της εκδήλωσης μέχρι αργά το απόγευμα, δίνοντας σε όλους εσάς την ευκαιρία να τους γνωρίσετε και μετά την ολοκλήρωση της βόλτας σας.


Πότε;
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013, από τις 9.00 το πρωί

Πού;
Παραλία Αναβύσσου | Blue Deep Lounge Café Bar | Λεωφόρος Σουνίου 21 | 19013, Ανάβυσσος

Μην ξεχάσω:
Μπορείτε να δηλώσετε την επιθυμία σας να οδηγήσετε στο γκρουπ των Luís Correia και Ηλία Κυριλή, περνώντας νωρίς το πρωί από το σταντ της Beta, δίπλα ακριβώς από τον χώρο της γραμματείας του 2ου Enduro Meeting. Για κάθε πληροφορία, απευθυνθείτε στο sotiris@betamotor.gr, ή στο 2109211877.

Οδήγησε μαζί με τον Luis Correia στο 2ο Enduro Meeting.

Από τις ειδικές του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro, ο συμπαθής Πορτογάλος Luís Correia ως επίτιμος προσκεκλημένος του επίσημου αντιπροσώπου των μοτοσυκλετών της Beta στην χώρα μας The Fuoristrada Co, πρόκειται να βρεθεί στο 2ο Enduro Meeting που θα λάβει χώρα την Κυριακή 8 Δεκέμβρη στην Παραλία Αναβύσσου.

Με μία λαμπρή καριέρα από τον χώρο του motocross αλλά και την 4η θέση στο φετινό Enduro World Championsip στην κατηγορία Ε3, ο Luís Correia θα βρίσκεται στην χώρα μας για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση. Επάνω σε μία δίχρονη Beta RR 300 Racing, ο Πορτογάλος πρόκειται να ξεκινήσει το δικό του Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα με μία ειδική εκδήλωση για τα μέλη της οικογένειας της Beta. Σε μία καλά οργανωμένη φιλική βόλτα, το Σάββατο 7 Δεκέμβρη θα είναι αφιερωμένο στους φίλους της μάρκας.


Την ευκαιρία να μοιραστούν μαζί του γνώσεις, απόψεις και μερικά χωμάτινα χιλιόμετρα, θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες στο 2ο Enduro Meeting που ξεκινά νωρίς το πρωί της Κυριακής 8 Δεκέμβρη. Μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας στην Ελλάδα, ο Luís Correia θα βρίσκεται στον χώρο του event από νωρίς το πρωί υπογράφοντας αυτόγραφα και απαντώντας σε κάθε φιλική απορία. Όμως η δράση για τον Πορτογάλο αναβάτη του EWC, δεν θα περιοριστεί εντός των τειχών της γραμματείας του event.

Σε δύο διαφορετικά χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια της ημέρας, ο Luís Correia φορώντας την “εργοστασιακή” στολή του από το παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα οδηγήσει μέσα στην διαδρομή enduro του event προσκαλώντας όλους τους φίλους να τον ακολουθήσουν σε μία χαλαρή βόλτα με στόχο την διασκέδαση αλλά και την καλύτερη δυνατή συλλογή εμπειριών και εικόνων από την άρτια τεχνική κατάρτιση ενός αναβάτη αυτού του επιπέδου.

The Fuoristrada Co.
Επίσημος Εισαγωγέας Betamotor S.p.A.
Δημητρακοπούλου 29,
Αθήνα 11742
+30 2109211877, +30 6937198271
Web: www.betamotor.gr
Email: sotiris@betamotor.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...