Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Alfa Romeo 4C κερδίζει το «Auto Trophy 2013»

Οι αναγνώστες του εξειδικευμένου γερμανικού περιοδικού «Auto Zeitung», ανέδειξαν την νέα Alfa Romeo 4C νικήτρια της κατηγορίας «Sportscars/Imported» της 26ης έκδοσης του «Auto Trophy» με 17,2 % των ψήφων . Η 4C ξεπέρασε σε ψήφους δημοφιλή και αρκετά πιο ακριβά μοντέλα όπως η Aston Martin V8 Vantage (16,6 %) και η Jaguar F (15,8 %) .

Το βραβείο «Auto Trophy 2013» είναι η τελευταία πολύτιμη προσθήκη σε μια σειρά από...
βραβεία για ένα μοντέλο που οι φίλοι του αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο έχουν ερωτευτεί. Διεθνούς κύρους βραβεία που περιλαμβάνουν το «Βραβείο Σχεδιασμού 2013» , που απονέμεται από το AutoBild (Αυστρία) , το «Best Sports Car 2013» από την «El Economista» (Ισπανία) και το «Πιο συναρπαστικό Αυτοκίνητο του 2013», από το «What Car?» (Μεγάλη Βρετανία) .

Εκπληκτικές επιδόσεις, εξαιρετική αεροδυναμική και σχεδιασμός που περιλαμβάνει τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της παράδοσης της Alfa Romeo. Εν ολίγοις, αυτό είναι το νέο ελαφρύ supercar που σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας στον κόσμο των ελαφρών σπορ coupé αυτοκινήτων.

Σχεδιασμένο από τους μηχανικούς της Alfa Romeo και κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της Maserati στη Μόντενα , το συναρπαστικό μεσαίου κυβισμού διθέσιο οπισθοκίνητο coupé με τα καθίσματα bucket αντιπροσωπεύει τον απαράμιλλο σπορ χαρακτήρα που είναι συνυφασμένος με το DNA της Alfa Romeo: επιδόσεις και τεχνολογική υπεροχή για μέγιστη οδηγική απόλαυση σε συνδυασμό με ένα εντυπωσιακό στιλ.

Η Alfa Romeo 4C είναι μια πραγματική μηχανή οδηγικής απόλαυσης χωρίς συμβιβασμούς που προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις στην πίστα, όπου η ταχύτητα, οι μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος και η επιτάχυνση είναι απαραίτητα για να επιτευχθούν βέλτιστοι χρόνοι : 0-100 km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα, 258 km/h τελική ταχύτητα, επιβράδυνση που φτάνει τα 1,2 g και πλευρική επιτάχυνση μεγαλύτερη από 1,1 g. Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρις στην ιδανική κατανομή βάρους- 40% στον εμπρόσθιο άξονα και 60 % στον πίσω άξονα - και σε ένα συνολικό ξηρό βάρος μόλις 895 kg. Επίσης στις επιδόσεις συμβάλει και η εξαιρετική αναλογία βάρους ισχύος, που είναι μικρότερη των 4 kg/hp.

Αυτές οι εξαιρετικές επιδόσεις προέρχονται και από τον νέο βενζινοκινητήρα των 240 ίππων 1750cc Turbo με τον τελευταίας γενιάς διπλό συμπλέκτη ξηρού τύπου «Alfa TCT» και τον προηγμένο επιλογέα Alfa DNA με την ολοκαίνουργια λειτουργία Race. Πιο συγκεκριμένα , ο νέος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας με τον άμεσο ψεκασμό των 200 bar και το αλουμινένιο μπλοκ επιτυγχάνει εκπληκτικές επιδόσεις. Η ροπή είναι πάνω από 200 Nm/l, ενώ η μέγιστη ισχύς 240 ίπποι (176 kW), επιτυγχάνεται στις 6000 στροφές ανά λεπτό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...