Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΙΧ-Μοτοσικλέτες: Πληρώστε τα τέλη κυκλοφορίας με δόσεις

Πληρώστε τα τέλη κυκλοφορίας σας με πιστωτική κάρτα και εξοφλήστε την οφειλή μέχρι σε έξι άτοκες δόσεις.

Οι τράπεζες προσφέρουν και φέτος τη δυνατότητα στους κατόχους πιστωτικών καρτών να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας του ΙΧ τους μέχρι και σε 6 άτοκες δόσεις.

Η υπηρεσία προσφέρεται τόσο μέσω των καταστημάτων, όσο και μέσω των εναλλακτικών ...
δικτύων πληρωμών (e-banking, phone banking, mobile banking και portal πληρωμών). Και οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν είτε την πιστωτική είτε την χρεωστική τους κάρτα για την πληρωμή των τελών.

Σημειώνουμε ότι αν χρησιμοποιήσετε την χρεωστική σας κάρτα η πληρωμή γίνεται εφάπαξ με χρέωση του καταθετικού σας λογαριασμού, ενώ με την πιστωτική κάρτα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών πριν έλθουν σε επαφή με την τράπεζα είναι να εκτυπώσουν τον κωδικό πληρωμής από τη σελίδα του Taxisnet, στην οποία εισάγουν το ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας.

Μέχρι σήμερα, οι προσφορές των τραπεζών έχουν ως εξής:
  • Alpha Bank μέχρι 6 άτοκες δόσεις
  • Eurobank μέχρι 6 άτοκες δόσεις
  • Τράπεζα Πειραιώς μέχρι 6 άτοκες δόσεις
  • Εθνική Τράπεζα έως 3 άτοκες δόσεις
  • Citibank μέχρι 3 άτοκες δόσεις.
Πηγή: imerisia.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...