Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Την ερχόμενη Παρασκευή θα ξεκινήσει το σημαντικότερο εκτός δρόμου γεγονός στη χώρα μας, το Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013


Ο αγώνας, που μετράει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4, έχει μήκος σχεδόν 1000 χιλιόμετρα, τα οποία πρέπει να καλύψουν οι αγωνιζόμενοι μέσα σε 24 ώρες, με περισσότερες από 18 ώρες off road αγωνιστικής οδήγησης!

Η πανηγυρική εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία Κοτζιά, στο παλιό Δημαρχείο της Αθήνας, την Παρασκευή 29 Νοέμβρη στις 21:00 το βράδυ. Η πραγματική εκκίνηση θα είναι στις ...
11:00 το πρωί από την κεντρική πλατεία του Αυλώνα, όπου και θα τερματίσει ο αγώνας μετά από 24 ώρες την Κυριακή το πρωί. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή θα γίνει στην Πλατεία Κοτζιά την Κυριακή το μεσημέρι, στις 14:30.

Κέντρο του αγώνα είναι η μαρτυρική κωμόπολη του Διστόμου, στην πλατεία της οποίας θα βρίσκεται και το bivouac του αγώνα. Το 24ωρο για το 2013 θα έχει τρεις ειδικές με μήκος 260, 460 και 240 χιλιόμετρα αντίστοιχα, στους άξονες Αυλώνας – Δίστομο, Δίστομο – Στρώμη – Δίστομο και Δίστομο – Αυλώνας. Περνά από τέσσερεις νομούς, Αττικής, Βοιωτίας, Φωκίδας και Φθιώτιδας. Ζωντανεύει παλιές ειδικές του Acropolis όπως Δίστομο, Βωξίτες, Καρούτες, Δροσοχώρι, Γραβιά, Στρώμη, Μαυρολιθάρι, Ελευθεροχώρι, Καραβίδια, Ρεγκίνι, Σκούρτα, Άγιος Θωμάς, Πατέρας, Κιθαιρώνας, Αγία Σωτήρα, Ανάληψη, κλπ.

Η UNESCO, ο οργανισμός για την εκπαίδευση, την επιστήμη και τον πολιτισμό των Ηνωμένων Εθνών και συγκεκριμένα ο όμιλος Πειραιώς και Νήσων, παίρνει υπό την αιγίδα του το Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013, λόγω της ιδιαιτερότητάς του, της ενότητας ανάμεσα στα έθνη που προσφέρει και της διασύνδεσής του με ιστορικά σημεία της Ελλάδας.

Ήδη ο αγώνας, και με την περίοδο συμμετοχών ακόμη ανοιχτή, έχει 65 συμμετοχές από 10 χώρες (Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Ισραήλ, Ιταλία, Κύπρο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Σουηδία, Τουρκία και Τσεχία). Κορυφαίοι ο έμπειρος με συμμετοχές στο Dakar και Silk Way Rally Ισραηλινός Raz Heyman, ο επίσης Dakarισιος Todor Hristov από τη Βουλγαρία, η «κυρία» των ATVs Todorova Zornitsa, επίσης από τη Βουλγαρία, ο Ολλανδός Lieshout 'Mister' Erno με το θηριώδες Toyota Land Cruiser V8, ο Robero Mussi από την Ιταλία, οι έμπειροι αναβάτες Christian Pastori (Ιταλία), David Peterson (Σουηδία) και βέβαια οι πολύ ικανοί Έλληνες Δημήτρης ‘DOC’ Αθανασουλόπουλος και Βασίλης Μπούδρος, μαζί με τους πρωταθλητές μας στα αυτοκίνητα Φώτη Κουτσουμπό και Σταύρο Δημητριάδη. Αναμένεται η μάχη για τη νίκη να είναι συγκλονιστική, λόγω και των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες για το Pilot Beach Resort 24 Ώρες Rally Raid 2013 μπορείτε να βρείτε στο site του αγώνα www.ihnilatis4x4.gr και στη σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/24hours4X4Greece.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...