Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αστυνομικοί είχαν βάλει πλαστές πινακίδες στα αυτοκίνητά τους

Πλαστές πινακίδες είχαν τοποθετήσει στα οχήματά τους δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να αποφύγουν την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και φόρου πολυτελείας.

Πρόκειται για έναν...
48χρονο αστυνόμο και έναν 47 υπαστυνόμο ο οποίος εμπλέκεται και σε υπόθεση κατάρτισης και κατοχής πλαστών ενσήμων της ΕΛΑΣ, για τη διαχείριση των οποίων υπεύθυνος ήταν ο ίδιος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και για πλαστογραφία πιστοποιητικών και ο 47χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής την Τρίτη, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του με τις πλαστές πινακίδες.

Ο ανθυπαστυνόμος τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επίσης, κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε έρευνα σε τυπογραφείο 49χρονου, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μία πλαστή πινακίδα οχήματος.

Από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε όχημα ιδιοκτησίας του με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας διαπιστώθηκε ότι με τον ίδιο αριθμό πλαισίου υπάρχει σε ισχύ άδεια κυκλοφορίας οχήματος (ίδίου τύπου και χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ελληνικών αρχών, στο όνομα της συζύγου του.
ΑΠΕ-ΜΠΕ


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...