Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένας Έλληνας επικεφαλής σχεδιασμού των ηλεκτροκινητήρων της Tesla Motors!

To Tesla S, ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο
Στην καρδιά της Silicon Valley, εκεί που οι νέες τεχνολογίες παίρνουν σάρκα και οστά, συναντάμε έναν Έλληνα επικεφαλή μιας πολύ δραστήριας και πρωτοποριακής ομάδας! Ο 35χρονος Κωνσταντίνος Λάσκαρης εδώ και ενάμιση...
χρόνο είναι επικεφαλής σχεδιασμού των ηλεκτροκινητήρων της Tesla!

Είναι απόφοιτος του ΕΜΠ στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών με μεγάλο πάθος για τα αυτοκίνητα και φυσικά με την ηλεκτροκίνηση. Αντικείμενο της μεταπτυχιακής διατριβής του ήταν ο σχεδιασμός και η βελτιστοποίηση της γεωμετρίας κινητήρων μόνιμων μαγνητών για ηλεκτρικά οχήματα.
Ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης

Ο Κωνσταντίνος από το 2008 έως το 2011 ήταν επικεφαλής της ομάδας «Προμηθέας» του ΕΜΠ η οποία μεταξύ των άλλων έγινε γνωστή και με τον «Πυρφόρο». Ο «Πυρφόρος» ήταν ένα 100% σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ηλεκτροκίνητο όχημα από το ΕΜΠ το οποίο συμμετείχε σε αγώνες εξοικονόμησης ενέργειας και είχε έρθει 7ο στην Ευρώπη διανύοντας 360χλμ/kWh.

Από την άνοιξη του 2012 έχει ενταχθεί στο δυναμικό της Tesla Motors και είναι ένας από τους πέντε Έλληνες που δουλεύουν στην εταιρία. Συνολικά στις εγκαταστάσεις της απασχολούνται 4.500 άτομα εκ των οποίων οι 1.200 είναι μηχανικοί. Ο Κωνσταντίνος είναι ο επικεφαλής σχεδιασμού όλων των κινητήρων για τα υπάρχοντα και μελλοντικά μοντέλα της Tesla. Εκτός από τον σχεδιασμό ασχολείται ενεργά και με την έρευνα νέων τεχνολογιών που μπορούν να εφαρμοστούν σε ηλεκτρικά κινητήρια συστήματα.
http://www.emw.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...