Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Ο Αλόνσο καλύτερος του Σουμάχερ»

Το εγκώμιο του Ισπανού έπλεξε ο ομόσταβλός του Φελίπε Μάσα
Τον Φερνάντο Αλόνσο χαρακτήρισε καλύτερο πιλότο από τον Μίκαελ Σουμάχερ ο Φελίπε Μάσα. Ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως ο Αλόνσο μπορεί να είναι ταυτόχρονα και γρήγορος και να έχει αντίληψη...
για το τι συμβαίνει στην πίστα κάτι που τον κάνει τέλειο οδηγό.

Ακόμη, ο Μάσα δήλωσε πως η καλύτερη στιγμή της καριέρας του ήταν η πρώτη του νίκη στο Ιντερλάγκος, κάτι που παρομοίασε σαν να έχει κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο.

«Ο Φερνάντο είναι ο πιο δυνατός. Ο Σουμάχερ ήταν γρήγορος, αλλά από θέμα αντίληψης ο Αλόνσο είναι καλύτερος και αυτό επειδή μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

«Το 2008 όταν έφτασα τόσο κοντά στον Παγκόσμιο τίτλο, τότε που είχα πολλές νίκες και αρκετές πολ, αλλά η μέρα που πάντα θα θυμάμαι είναι η πρώτη μου νίκη στη Βραζιλία. Για έναν Βραζιλιάνο να κερδίσει στην έδρα του είναι σαν να παίρνει το πρωτάθλημα».

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...