Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης ΙΧ οχήματος από τη ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, δημιούργησε το MyDynamis, το πιο δυναμικό και ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης ΙΧ οχήματος, συνεπής στην υπόσχεσή της για άμεση, εγγυημένη...
εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασφαλισμένων της.
Με το MyDynamis, ο ασφαλισμένος ξεκινά από ένα βασικό πρόγραμμα υποχρεωτικών καλύψεων, το οποίο έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει, επιλέγοντας μέσα από πληθώρα προαιρετικών καλύψεων. Με αυτόν τον τρόπο, ο πελάτης διαμορφώνει το δικό του, μοναδικό πρόγραμμα ασφάλισης ΙΧ, σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και τις δικές του προτεραιότητες.
Το MyDynamis είναι έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, να παρέχει στους πελάτες της, κορυφαίες υπηρεσίες, με προγράμματα εξατομικευμένα, αξιόπιστα και άρτια σχεδιασμένα για τις σύγχρονες ανάγκες, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Περισσότερες πληροφορίες για το νέο εξατομικευμένο πρόγραμμα, είναι ήδη διαθέσιμες στη νέα ιστοσελίδα της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική www.dynamis.gr, η οποία έχει σχεδιαστεί με μοντέρνο ύφος, ώστε να προσφέρει εύκολη πλοήγηση στον χρήστη και πρόσβαση από κάθε τύπο συσκευής.
Ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με όλα τα προσφερόμενα προγράμματα ασφάλισης της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής, για ιδιώτες και επαγγελματίες. Επιπλέον, φιλοξενεί το ευρετήριο ασφαλιστικών όρων, ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, για να μπορούν όλοι με ευκολία και διαφάνεια να κατανοήσουν τις έννοιες του ασφαλιστικού κλάδου. Παρέχονται επίσης, χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή και οικολογική οδήγηση αλλά και συμβουλές πρόληψης και προστασίας σε περίπτωση σεισμού, πυρκαγιάς, πλημμύρας και κλοπής.
Η ιστοσελίδα είναι, πλέον, συνδεδεμένη και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία έχει παρουσία η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, όπως το Facebook, από το οποίο το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την ασφάλεια και την ασφάλιση του, καθώς και να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρία.
[ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ]


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...