Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tanner Foust_όχι απλά ένας drifter


Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες μορφές της αμερικανικής αυτοκινητιστικής σκηνής. O Foust είναι ίσως ο πιο ικανός overall Αμερικάνος οδηγός και αυτό αποδεικνύεται από τις μέχρι τώρα επιτυχίες του.
tanner-foust

Για να ξεκινήσουμε από τα δικά μας λημέρια, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα FormulaD το 2007 και 2008 με 350Ζ και παραμένει ο μοναδικός μέχρι τώρα οδηγός που έχει κατακτήσει 2 φορές το πρωτάθλημα.
TannerFoust02-vi
Η ιστορία βέβαια δεν ξεκινάει από τις ρόδες αλλά από το πανεπιστήμιο του Colorado από το οποίο αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας. Αυτό που σίγουρα έμαθε από τη Βιολογία είναι ότι το αίμα νερό δε γίνεται και η αγάπη του για το σπορ τον επανέφερε στη φυσική του θέση. Έχει ξεκινήσει σαν stunt driver και συμμετείχε σε γνωστές ταινίες όπως Fast and Furius, Dukes of Hazard, Iron Man, CSI Miami κ.α. ενώ συμμετείχε από το 2005 σε αγώνες όπως το Rally America PGT στο οποίο κέρδισε και το πρωτάθλημα.
x-games-rally-interview-tanner-foust-20060808052114197 

Έχει κερδίσει τα Χ Games το 2007 με Impreza και 2010 με Fiesta και έχει πάρει τη δεύτερη θέση το 2008, συμμετέχει στον αγώνα των πρωταθλητών(ROC) από το 2007 δίπλα σε θεότητες του σπορ όπως Schumacher, Loeb ενώ η πιο πρόσφατη επιτυχία του είναι η πρώτη θέση στο Gymkhana Grid 2010 με το Rockstar-Etnies Fiesta.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο... Driftclub.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις χωρίς δάνειο από τράπεζα

Αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με άτοκες δόσεις Θέλετε να προβείτε στην αγορά μοτοσυκλέτας, σκούτερ ή παπιού με 36 άτοκες δόσεις και χωρίς δάνειο από τράπεζα; Και όμως γίνεται...Δείτε πώς:

Online εφαρμογή εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων

Η εφαρμογή AUTOSCAN είναι μια μηχανή προσεγγιστικής εκτίμησης αξίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, βασιζόμενη στην επεξεργασία μεταβλητών παραγόντων που επηρεάζουν την εμπορική μεταπωλητική τους αξία σε ετήσια βάση. Το ανθρώπινο δυναμικό της δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου καθημερινά, διατηρώντας βάσεις δεδομένων σχετικά με τα χαρακτηριστικά της εμπορικής αξίας των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς καταγράφοντας την διαδικασία αγοραπωλησίας τους. Αντλεί πολύτιμες πληροφορίες από τεχνικές και εμπορικές παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλουν την οικονομική...

Αυτοκίνητα-ευκαιρίες: Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Ελέγξτε αν αξίζουν με 45 ευρώ παίρνοντας 10σέλιδη τεχνική αναφορά!

Το τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει αυτοκίνητα με 600-800 ευρώ! Το αρμόδιο τμήμα μεταχειρισμένων - κατασχεμένων αυτοκινήτων της Eurobank δίνει προς πώληση νέα αυτοκίνητα-προσφορές με πολύ χαμηλές τιμές και πού ξέρεις με λϊγο καλό ψάξιμο - και αρκετή τύχη -  ίσως βρείς αυτό που σε ενδιαφέρει χωρίς να πονέσει ιδιαίτερα η τσέπη σου...